Sætter positivt aftryk over hele kloden

I Connect Køge er vi glade for at byde velkommen til Fomaco A/S og COO Jens Zangenberg som medlem af Business Club.

Fomaco er blandt verdens førende producenter af maskiner til marinerings- og saltningsprocesser inden for kød, fjerkræ og fisk i fødevareindustrien. Med en højteknologisk produktionsproces, der omfatter anvendelse af robotteknologi, sikrer Fomaco ensartet kvalitet og præcision samt effektiv håndtering af gentagne bevægelser, hvilket erstatter manuelt arbejde.

Det er den høje kvalitet af vores produkter og vores innovative tilgang til produktudvikling, der har positioneret os som en af de førende virksomheder på verdensmarkedet inden for vores felt. Vores ambition er tydelig: Vi stræber efter at være blandt de mest respekterede leverandører af marineringsteknologi med en positiv indvirkning på kødforarbejdning i slagteribranchen,” udtaler COO Jens Zangenberg.

Fomaco ser kvalitet og udvikling som centrale elementer i deres bæredygtighedsstrategi. Deres maskiner er designet til at kunne vedligeholdes med udskiftelige reservedele, hvilket forlænger levetiden og reducerer behovet for udskiftning. Dette bidrager markant til bæredygtighed.

Hos Fomaco værnes der i høj grad om medarbejderne, der ses som virksomhedens absolut vigtigste ressource. En synlig og involverende lederstil og klare linjer for kommunikation ledsages af et skarpt fokus på at sikre et højt sikkerhedsniveau i produktionen. Dertil kommer, at der er tilbud om et årligt udvidet sundhedstjek til alle medarbejdere i organisationen.

Fomaco har mere end 47 års historie med sine 130 medarbejdere. Deres maskiner afsættes gennem et forhandlernet over hele verden.

Læs mere om Fomaco her: https://fomaco.dk

Se alle medlemmer