Velkommen til Proces-Konsulenten

Velkommen til Proces-Konsulenten

I Connect Køge Business Club byder vi velkommen til vores nye medlem Rune Søndergaard-Hannen, som ejer virksomheden Proces-Konsulenten.

Rune Søndergaard-Hannen har mere end 20 års brancheerfaring og er specialiseret i at rådgive små og mellemstore virksomheder indenfor procesoptimering samt kvalitets- og miljøledelse.

Siden 2022 har Proces-Konsulenten bl.a. hjulpet virksomheder med optimering af produktions-og administrative processer for at sikre robuste procedurer, der øger effektiviteten og forbedre bundlinjen. I nogle tilfælde har det været procesoptimering af et specifikt område, og andre gange har der været tale om mere omfattende turnarounds, hvor mange af virksomhedens funktioner bliver berørt.

Proces-Konsulenten er specialist indenfor konfekture- og fødevareproduktion, men løser opgaver inden for mange industrier.

Proces-Konsulenten kan indgå som fuldservice- eller supporterende konsulent indenfor kvalitets- og miljøledelse. Ved fuldservice sikres kvalitets- og/eller miljøcertificering, og der udarbejdes en grøn profil samt ESG/CSR-rapport, der er i overensstemmelse med bl.a. CSRD (Corporate Sustainability Reporting Directive).

Rune Søndergaard-Hannen’s faglige baggrund som økonom, kombineret med mange års erfaring med krydsorganisatoriske projekter og ledelse gør, at han er vant til at navigere på forskellige organisatoriske niveauer, hvilket er med til at sikre et højt kvalitetsniveau i både implementerings- og eksekveringsfaserne på tværs af alle afdelinger.

For Proces-Konsulenten er mennesket afgørende i enhver optimering, for selvom en proces er sandet til, er de enkelte medarbejdere på området specialister i netop deres felt. Ved at vise respekt for deres viden og spørge ind til deres nuværende metoder, skabes der mulighed for at sikre deres support og input til de nye processer.

”Kunsten er at gøre det komplekse let og ikke gøre det lette komplekst!”

Det er væsentligt at forstå virksomhedens forsyningskæde, og i mange tilfælde kan det være en god ide at opbygge en styret proces på tværs af funktionsområder. Dette sikrer en smidig og effektiv planlægning, udførsel og salg af organisationens produkter og serviceydelser.

Proces-Konsulenten har bl.a. indgået succesfulde samarbejdsaftaler med prominente virksomheder som Simply Chocolate, Møn Bolcher og Facility Service firmaet Cas Cas Gruppen.

NB! Store dele af Proces-Konsulentens løsninger er tilskudsberettiget fra SMV Grøn 2.0

Klik her og læs mere om Proces-Konsulenten: https://www.proces-konsulenten.dk

Se alle medlemmer
proces konsulenten