Velkommen til Power People Midtsjælland ApS – vikar & rekruttering

I Connect Køge Business Club ser vi frem til samarbejdet med direktør og partner Gitte Kristensen fra vikar- og rekrutteringsbureauet Power People Midtsjælland ApS, som er vores nye medlem.

Gitte Kristensen har mere end 16 års erfaring inden for branchen og har derudover en master certificering i personlighedsanalyser samt ledelseskursus i coaching og konflikthåndtering. 

Som virksomhed kan du udlicitere hele eller dele af rekrutteringen til Power People, der altid sikrer, at du som virksomhed får adgang til de mest kompetente kandidater på markedet. Dette sker naturligvis med streng overholdelse af de gældende GDPR-regler samt med respekt og diskretion overfor den pågældende virksomheds rekrutteringsproces.

En rekrutteringsproces kan inddeles i fire faser:

  • Forarbejdet
  • Kandidatsøgning
  • Udvælgelse 
  • Præsentation og opfølgning

Power People tilbyder vikar, ”Try & Hire” samt rekruttering til faste stillinger. 

For Power People er hovedelementerne i rekrutteringsprocessen grundighed og kvalitetssikring, hvor Gitte Kristensen tilbyder en såkaldt 360 graders kvalifikationsanalyse for at sikre det bedste match, både for virksomheden og kandidaten, inden en evt. ansættelse.

Power People ApS er landsdækkende og har kontorer fordelt i hele landet herunder Køge, Roskilde, København, Kalundborg, Aarhus, Aalborg og Frederikshavn.

Klik her og læs mere om Power People ApS: https://www.power-people.dk

Se alle medlemmer