Nomineret til Årets virksomhed

NTG Nordic – Vi uddanner vores eget personale

Sponsoret af

Se begrundelse

Nomineret til Årets virksomhed

Kenneth Sørensen er CEO i transportfirmaet NTG Nordic, som er en del af Nordic Transport Group A/S.

”Jeg har været med siden virksomhedens opstart. Nu er der gået mere end 11 år, og rejsen hertil har været udover det sædvandige. Vi startede med at være fire ansatte i virksomheden til i dag, hvor arbejdspladsen beskæftiger omkring 75 ansatte med en vækst i omsætning, der matcher,” fortæller Kenneth.

Alle bidrager til holdet 

Hos NTG Nordic er det Kenneths klare holdning, at alle medarbejdere uanset position har en vigtig rolle i virksomheden. 

”Uanset, hvad der står på visitkortet, så skal alle medarbejdere have indflydelse. Det kan sagtens være eleven, der kommer med den bedste idé – og så er det den, vi løber med. Dette er nødvendigt for at kunne tilbyde den bedst mulige arbejdsplads og tiltrække kompetente medarbejdere,” forklarer Kenneth og fortsætter:

”Alle vores ansatte ved godt, hvad der er deres ansvarsområde, og de bidrager på hver deres måde til teamet med stort engagement.

NTG Nordic har i dag otte elever ansat, og lige siden virksomheden blev stiftet har Kenneth og resten af ledelsen prioriteret at udlære egne medarbejdere.

”Vi har en filosofi om, at vi så vidt muligt uddanner vores eget personale. På den måde kan vi selv skabe fundamentet for virksomhedens videre drift, med de værdier, som vi mener er de rette. Når vi skal finde nye elever, bruger vi enormt meget tid på screeningsprocessen, og den endelige beslutning bliver i sidste ende som regel truffet ud fra mavefornemmelsen,” siger Kenneth og pointerer:

”Hos os handler det ikke om at kunne fremvise fine karakterer. Det er ikke det, som er det vigtigste. Hvis vi føler, at profilen og indstillingen er rigtig, så får du chancen – for hvor der er vilje, er der vej.”

Ideel placering i Køge

NTG Nordic’s hovedkontor ligger ved Køge Transportcenter tæt på Køge Bugt Motorvejen. Denne placering giver ideelle betingelser for virksomhedens godstransport.  

”Det har været den helt rigtige beslutning at have vores hovedkontor her, da lastbilerne nemt kan komme til og fra motorvejen. Som en ekstra bonus har det også vist sig at være en stor fordel for mange af vores medarbejdere, der hurtigt kan køre på arbejde og hjem igen,” fortæller Kenneth.

NTG Nordic har særligt fokus på medarbejdernes trivsel, da det gode arbejdsmiljø har direkte indvirkning på virksomhedens succes. 

”For mig går økonomisk vækst og medarbejdertrivsel hånd i hånd. Det er mit ansvar at sikre, at folk er glade og føler sig trygge på arbejdspladsen. Jeg er stolt af at være en del af en virksomhed, som er i stand til at tiltrække dygtige medarbejdere, der hver dag gør en kæmpe indsats og dermed en kæmpe forskel,” afslutter Kenneth.