Nomineret til ILoveMyJob-prisen

Mette Bjerre – Køge Festuge

Sponsoret af

Se begrundelse

Nomineret til ILoveMyJob-prisen

Mette Bjerre er frivillig i bestyrelsen i foreningen bag Køge Festuge og er dermed i høj grad en af de drivende kræfter bag, at gæsterne år efter år bydes velkommen til årets fest i Køge med god musik fra øverste hylde – og en stemning helt i top.  

 

Det siger juryen:

”Mette Bjerre er en ægte ildsjæl og har i mange år arbejdet for at skabe opmærksomhed på Køge som by. Som aktiv i bestyrelsen i Køge Festuge har hun i den grad passion og gennemslagskraft – og finder løsninger, selv når det brænder på”.

 

Vi har talt med Mette Bjerre:

Hvad er passionen bag? 

”Jeg elsker følelsen af at skabe noget stort sammen med andre og samtidig at kunne give tilbage til vores by. Og når alle vi frivillige byder ind og får det hele til at spille som vi gør det hvert år med Køges største kulturbegivenhed, som Køge Festuge jo er, så skaber vi rammerne for den fedeste fest, som samtidig ender med at komme de lokale foreninger til gavn, fordi de belønnes for den indsats de bidrager direkte med under selve afviklingen af festugen. Det betyder så meget for mig at være en del af”. 

 

  

Hvor findes arbejdsglæden? 

”Det er alle de mange, mange frivillige timer gennem hele året værd, at opleve så mange glade mennesker både bag scenen, i boderne og ikke mindst på festpladsen, hvor de i tusindvis hygger sig og fester i gode venners lag. Den følelse der opstår, når man mærker at alle er på og det hele bare spiller, den kan altså ikke købes for penge. Det er så givende”.  

 

Hvad giver Køgeområdet? 

”Som født og opvokset i Køge er det en helt særlig glæde for mig at opleve det unikke sammenhold der er i byen omkring mange af de arrangementer vi har i årets løb – ikke bare omkring Køge Festuge, men også i andre sammenhænge. Der er så mange der gerne vil gøre noget og bidrage til positiv udvikling, og Køge borgerne kvitterer heldigvis også for det engagement ved loyalt at bakke op om de mange events og arrangementer”.