Med mennesket i fokus og ægte involvering

I Connect Køge er vi glade for at byde Spar Nord Køge Bugt og direktør Jesper Køster velkommen som medlem af Business Club.

Med ambitionen om at skabe en lokal bank med mennesket i fokus etablerede Spar Nord sig med afdeling i Køge tilbage i 2007, med Jesper Køster som direktør i spidsen for et nøje udvalgt hold af dedikerede og erfarne rådgivere.

”Vi brænder for at opbygge stærke relationer til vores lokale kunder og involverer os dybt i hver enkelte kundes situation. Det mener vi er afgørende for at kunne hjælpe dem med at finde vej til de bedste økonomiske løsninger,” fortæller Jesper Køster.

”Fremgang og flotte resultater hos vores kunder er en enorm drivkraft for os alle. Det giver et kick til fortsat at stræbe efter vækst og udvikling for vores kunder og dermed også for os selv.”

Med et klart fokus på det menneskelige aspekt og udvikling ønsker Spar Nord Køge Bugt ikke blot at være en bank, men også en aktiv bidragyder til lokalsamfundet ved at involvere sig i en bred vifte af lokale projekter indenfor sport og kultur, og er blandt andet stolte hovedsponsorer for HB Køge Women og Køge Festuge.

Banken har stort fokus på mangfoldighed og støtter initiativer og projekter, der fremmer diversitet og muligheder for alle, uanset udfordringer.

Er der potentiale og stor energi bag, fortjener det nemlig ifølge Jesper Køster og Co. fuld opbakning.

I dag er Spar Nord Køge Bugt en af lokalområdets største banker med flere end 16.000 kunder. Organisationen er vokset støt i takt med udviklingen, fra otte medarbejdere i 2007 til 53 i dag, heraf sidder de 46 i Køge, mens syv til dagligt driver afdelingen i Solrød.

Læs mere om Spar Nord her: https://sparnord.dk

Se alle medlemmer
Spar Nord