Velkommen til Mayday Vinduespolering

I Connect Køge Business Club byder vi velkommen til ejerleder Thomas Vrou, der siden 2010 har drevet virksomheden Mayday Vinduespolering.

Virksomhedens fundament er bygget på nøje udvalgte kerneværdier, der er forankret i det overordnede værdisæt kaldet ”Rigtig Mental Indstilling” – en tilgang, som er en integreret del af virksomhedens kultur, inspireret af Thomas Vrous tidligere RaketVækst-forløb.

I dagligdagen arbejder Mayday-teamet ud fra en veldefineret 13-trins skala, hvor ordentlighed, loyalitet og punktlighed står som bærende søjler. Disse værdier udgør virksomhedens DNA og sikrer en fælles indgangsvinkel og forståelse for, hvordan opgaverne håndteres og udføres.

Samtidig understreger Thomas Vrou vigtigheden af medarbejdernes engagement og medbestemmelse, som har en afgørende betydning for Maydays succes og etablering af et sundt arbejdsmiljø.
Medarbejderne deltager bl.a. aktivt i udarbejdelsen af tilbud ude hos kunden, hvilket ikke blot giver større ejerskab af opgaverne, men også skaber grundlaget for den gode kundeoplevelse både før, under og efter opgavens udførelse.

”For mig handler det ikke om at være hurtigst og størst, men om at være bedst. Og det opnår vi kun, hvis vi som samlet team leverer en høj service hver eneste gang.”
At være bedst strækker sig ud over selve udførelsen af opgaverne og involverer i høj grad også kommunikationen med kunderne, medarbejdernes indstilling og ansvarsfølelse samt villigheden til at yde lidt ekstra, når en kunde står med et særligt behov.

Mayday Vinduespolering repræsenterer essensen af dedikation, teamwork og en ”Rigtig Mental Indstilling”, hvor kunderelationen bygger på kvalitet og tillid.

Virksomheden blev gazelle i 2019 og 2023 og har derudover vundet de prestigefyldte priser ”Årets vinduespudser” 2020 og 2021 og var finalister til prisen i 2022 og 2023.

Klik her og læs mere Mayday Vinduespolering: https://mdvp.dk

 

Se alle medlemmer
Mayday 2