Velkommen til Maler-Svend ApS

I Connect Køge Business Club byder vi velkommen til Svend Poulsen og Maler-Svend ApS.

Svend Poulsen har siden 1987 drevet eget malerfirma i Køge, som servicerer alt lige fra små til større virksomheder, der skal have udført et solidt og gennemført stykke malerarbejde både i forbindelse med renovering og nybyggeri.

Hos Maler-Svend ApS sætter man en ære i at levere kvalitetsarbejde, hvor overholdelse af deadlines altid bliver efterlevet.

Svend Poulsen lægger samtidig stor vægt på et gensidigt respektfuldt samarbejde uanset, om det er med kunder eller samarbejdspartnere. Og fælles for alle relationer er den professionelle og ordentlige tone, som har været kendetegnet ved Maler-Svend ApS’ mange år i branchen.

Som lokal virksomhed mener Svend Poulsen, at det er vigtigt, at man tager del i et fælles samfundsansvar omkring at uddanne lærlinge og fremme deres karrieremuligheder til fremtidens arbejdsmarked.

Derfor har de unge altid haft en særlig rolle i virksomheden, hvor de hos Maler-Svend ApS få lov til at udfolde deres kreative egenskaber på en veletableret faglig arbejdsplads.

Maler-Svend ApS er medlem af Danske Malermestre og Køge Malerlaug, hvor Svend Poulsen herigennem har været Oldermand.

Virksomheden modtog desuden i 2014 Køge Kommunes Integrationspris for allerede dengang at tage et socialt ansvar og hjælpe minoritetsgrupper fra lokalområdet i arbejde.

Klik her og læs mere om Maler-Svend ApS: https://maler-svend.dk

Se alle medlemmer