Velkommen til LCK A/S – Lellinge Container og Kran

I Connect Køge Business Club ser vi frem til samarbejdet med vores nye medlem LCK – Lellinge Container og Kran A/S.

LCK blev grundlagt i 1963 og er en familieejet transportvirksomhed, der for 20 år siden gennemgik et generationsskifte. I dag bliver LCK drevet af søskendeparret økonomi- & administrativ direktør Elise Pedersen og vognmand Torben Pedersen.

Virksomheden er beliggende i Køge Nord og tilbyder alsidige transportløsninger. LCK er specialister i avanceret kran- og specialtransport herunder håndtering af kranopgaver, affaldsløsninger, køreplader, skibscontainere og bådtransport.

Alle opgaver uanset størrelse og kompleksitet bliver altid udført med høj faglighed og fleksibilitet for at imødekomme kundernes individuelle behov.

I LCK har man udarbejdet et værdisæt, der både har stor betydning for kunderne samtidig med, at virksomhedens vision om fortsat at være nytænkende og omstillingsparate skaber et proaktivt team, som i dag består af 30 dedikerede medarbejdere.

Det er nøgleord som ordentlighed, service, erfaring, fleksibilitet og innovation, der beskriver, hvilke kvaliteter virksomheden værner om, og som altid har haft en afgørende rolle hos LCK.

Som en del af virksomhedens vækstrejse er LCK særdeles engageret i grøn omstilling, hvor Elise Pedersen ofte har tæt dialog og sparring med andre virksomheder fra lokalområdet. Connect Køge har bl.a. rådgivet og hjulpet virksomheden med udarbejdelse af et reduktions-roadmap omkring at nedbringe CO2-aftrykket.

Hos LCK er man i konstant udvikling for at følge med erhvervslivets tendenser samtidig med, at man som virksomhed imødekommer kundernes præferencer, hvor kvalitet og stabilitet skal sikre det gode samarbejde.

LCK A/S har en differentieret kundeportefølje, hvor de bl.a. er tilknyttet Femern-projektet, udfører opgaver omkring Papirøen i København samt tidligere har løftet opgaver for Bryghuset Braunstein i Køge og løst logistik- og transportopgaver for Camp Adventure ved Rønnede syd for Køge.

Elise Pedersen har et stort engagement i Køgeområdets erhvervsliv, hvor hun fx sidder i Køge Erhvervsudviklingsråd samt ledernetværket i Connect Køge, der rummer stærke erhvervskapaciteter.

Klik her og læs mere om LCK A/S: https://lck.dk

Se alle medlemmer