Kom helt tæt på dyrene

Connect Køge Business Club er vi glade for at byde velkommen til Pangea Park og de to ejere, brødrene Marc Vogel og Dennis Netsov.

 

Drevet af en enorm passion for dyr, og et helt overordnet mål om at bidrage positivt til et harmonisk samspil mellem mennesker, dyr og planteliv, er de to brødre hovedpersoner i deres eget selvskabte paradis af en hyggelig dyrepark, der er opbygget ud fra et ønske om at bringe publikum helt tæt på dyrene. 

 

”Vi drømmer om, at Pangea Park skal blive kendt over hele Europa som en helt særlig dyrepark, hvor man i stor stil får lov at interagere med dyrene og gå på opdagelse,” siger Marc Vogel.

 

Han suppleres af Dennis: ”Her skal gæsterne ikke se dyrene på afstand bag et hegn eller en tyk glasrude – de skal have lov til at komme helt tæt på og gerne lære noget, de ikke vidste i forvejen.”

 

Hele vejen gennem Pangea Park er der derfor tænkt liv og aktiviteter ind i oplevelsen, hvor dyreparkens dedikerede medarbejdere giver gæsterne mulighed for særlige oplevelser gennem shows og zoner med den gode fortælling i fokus.

 

En del af den grundlæggende mission for de to brødre er at bidrage til øget oplysning om, hvordan menneskelig indgriben påvirker dyrelivet på jorden, og hvilke arter vi risikerer at miste i nær fremtid. Det er hér det aktive samspil med publikum for alvor giver mening for de to brødre:

”Vi tror på, at man ved oplevelsen med at komme helt tæt på dyrene kan inspireres til selv at gøre alt, der står i ens magt for at passe godt på dyrene,” udtaler Marc Vogel.

 

Som en socialt ansvarlig virksomhed tager de hos Pangea Park gerne imod medarbejdere med særlige behov, eller som er udfordret i forhold til at passe ind på arbejdsmarkedet. Det vigtigste for de to brødre er, at alle i organisationen brænder for projektet – og naturligvis er vilde med dyr. 

 

Ja, faktisk oplever de, at det at arbejde med og drage omsorg for dyrene ligefrem kan være terapeutisk for os mennesker.

 

Pangea Park har eksisteret siden 2017 og er beliggende lidt uden for Bjæverskov, i den vestlige del af Køge Kommune.

 

Læs mere om Pangea Park her: https://pangeapark.dk 

Se alle medlemmer