Nomineret til ILoveKøge

Køge & Vallø Camping – Vi er ambassadører for Køge

Sponsoret af

Se begrundelse

Nomineret til ILoveKøge-prisen

I naturskønne omgivelser ikke langt fra byliv, strand og skov byder campingchef Carsten Jansen velkommen til Midtsjællands hyggeligste campingplads – Køge & Vallø Camping.

Carsten har igennem de sidste seks sæsoner skabt et sydlandsk campingparadis med fokus på nærvær og den gode turistoplevelse.

”Jeg elsker Køge og har boet her i 26 år. Alle vores gæster skal mærke, at vi er der for dem, nu de har valgt os som feriedestination. Derfor er det også vores fornemmeste opgave at give gæsterne en uforglemmelig oplevelse, så de får lyst til at komme igen,” forklarer Carsten, der har 23 års erfaring i turistbranchen.

Køge som oplevelsesdestination

Siden Carsten tiltrådte har Køge & Vallø Camping gennemgået en større ombygning og fornyelse – hvilket har øget besøgstallene af både nationale og internationale gæster. 

”I år har vi haft 78.655 overnatninger fra mere end 30 forskellige nationaliteter. Det er en ny rekord i campingpladsens 60-årige historie. Det har været en fornøjelse at opleve, hvordan alle gæsterne har haft glæde af de nye faciliteter. Eksempelvis har vi fået ny indbydende reception, en stor legeplads, lækre luksushytter og den nye 18 hullers minigolfbane er blevet brugt flittigt,” siger Carsten henrykt.

Den erfarne campingchef sætter en stor dyd i at oplyse de besøgende omkring Køges mange forskellige aktiviteter og seværdigheder. 

”Nogle af vores gæster kommer blot for én enkelt overnatning. Men når vi nu har fået dem til byen, så vil jeg gøre alt, hvad jeg kan, for at de får lyst til at blive et par dage ekstra. Jeg ser mig selv som repræsentant for Køge, og derfor sætter jeg en ære i at vejlede vores gæster ordentligt og ikke mindst fortælle, om alt det Køgeområdet har at byde på,” forklarer han.

Vil værne om byen

Selvom Carsten oprindelig er fra Fyn, så er der ingen tvivl om, at Køge har en ganske særlig plads i hans hjerte.

”Jeg glemmer aldrig den modtagelse, jeg fik, da jeg flyttede til byen. Alle har været så utrolig imødekommende, og det har gjort, at jeg hurtigt faldt til. Derfor holder jeg også utrolig meget af Køge og kunne simpelthen ikke forestille mig at skulle flytte herfra,” fortæller Carsten, der samtidig lægger stor vægt på, at de lokale erhvervsdrivende skal stå sammen for at fremme Køge som turistdestination. 

”Her i Køge er vi alle sammen afhængige af hinanden uanset hvor store eller små vores virksomheder er. Vi er alle vigtige ambassadører, som bærer et ansvar for at vise byen fra sin bedste side, og det gør vi nemmest ved at stå sammen,” afslutter campingchefen med et glimt i øjet.