Velkommen til Køge Skilte Center ApS

I Connect Køge Business Club byder vi velkommen til vores nye medlem Køge Skilte Center ApS og Peter Hargreave.

Køge Skilte Center har eksisteret siden 2012 og er leverandør af visuel kommunikation og dekoration.  Med eget grafisk team i huset, tilbydes kunderne løsninger fra idé til færdigt produkt og montering. Og det gælder lige fra skilteproduktion inden- og udendørs eller til en specialopgave, hvor der er behov for at kommunikere et udtryk, et logo eller et budskab visuelt.

Foruden skilteproduktion i mange udformninger, udfører Køge Skilte Center også folieindpakning, bildekoration og fuld bilindpakning i folie. Videre kan de tilbyde storformatprint til både inden- og udendørsbrug, der giver mulighed for at synliggøre et logo, eller et særligt budskab i det størst mulige format. Som noget helt nyt kan man også tilbyde kunderne LED-løsninger til udendørs brug, og dermed tæller viften af kreative løsninger nu endnu en mulighed at vælge mellem, når det ønskes at styrke virksomhedens visuelle identitet.

Køge Skilte Center sætter kvalitet højt. Man går aldrig på kompromis i jagten på den absolut bedste løsning for kunden. Derfor anvendes f.eks. folier af højeste kvalitet fra bl.a. 3M, Arlon Graphics og Avery Dennison Label and Packaging Materials, som alle har lang holdbarhed.

Tilgangen til at løse hverdagens spændende opgaver og udfordringer er, at hvis man kan tænke det, kan det skabes. Med det som grundlæggende drivkraft i hele processen, leverer virksomheden hver dag visuelle løsninger, der bidrager positivt til at styrke kundens brand.

Kundelisten spænder bredt, fra mindre og mellemstore virksomheder, til større og velkendte virksomheder og organisationer som bl.a. Carlsberg GroupRoskilde FestivalKøge KommuneVordingborg Køkkenet m. fl..

Klik her og læs mere om Køge Skiltecenter: https://lnkd.in/gN95xEJ

Se alle medlemmer