Velkommen til Køge Golf Klub

I Connect Køge Business Club byder vi velkommen til Køge Golf Klub, som er vores nye medlem.

Med et medlemstal på ca. 1.600 golf-entusiaster er det ikke kun passionen for præcisionssporten, de mange medlemmer har til fælles. I Køge Golf Klub er det især det sociale fællesskab, der er omdrejningspunktet for klubbens velomtalte renommé.

Succesen bag Køge Golf Klubs eksistens er i høj grad klubbens særlige evne til at danne, forme og skabe netværk samt relationer på tværs af brancher, alder og køn. En stor del af styrken i Køge Golf Klub er mangfoldigheden og ikke mindst diversiteten blandt de mange medlemmer, som er bredt repræsenteret lige fra klubbens yngste golfspillere på bare fire år til super seniorer på + 90 år.

Udover det sociale aspekt er det samtidig en særdeles vigtig faktor for Køge Golf Klub at udvise ansvarlighed i forhold til det omgivende samfund. Dette gør klubben bl.a. ved initiativer indenfor bæredygtighed og grøn omstilling. Det omhandler alt lige etablering af reservoir, hvor regnvand opsamles til brug af vanding af golfbanen til planer om installering af jordvarme og/eller solceller for at minimere CO2-aftrykket.

Køge Golf Klub ligger som en smuk skjult perle en kort køretur fra Køge midtby. De betagende grønne omgivelser er idéelle til afholdelse af erhvervsarrangementer, kursusdage eller andre forretningsrelaterede møder.

Klik her og læs mere om Køge Golf Klubs faciliteter: https://www.kogegolf.dk

Se alle medlemmer
køge golf