Velkommen til Kelly Services

I Connect Køge Business Club glæder vi os til samarbejdet med vores nye medlem Kelly Services Denmark og Manager for Finance, IT og Life Science, Jeanette Evert.

Kelly Services Denmark er den danske afdeling af den globale rekrutteringsvirksomhed, Kelly Services, og har særlige kompetencer for rekruttering af specialister inden for områderne: Finance, IT, Life Science, teknik & produktion.

Den grundlæggende kerneydelse for Kelly Services er at matche talentfulde individer med præcis de virksomheder, der efterspørger deres evner, færdigheder og personlighed.

Udgangspunktet i Kelly Services rekrutteringsproces er at lytte til kundens behov som altid fortæller mere end blot et ønske om faglige kompetencer hos den nye medarbejder.

Det er ikke svært at definere en stillingsbeskrivelse, og de konkrete opgaver. Udfordringen når man skal finde den rette medarbejder og fastholde vedkommende, er naturligvis et match på værdier.

Hos Kelly Services lytter de til de omkringliggende parametre, når der skal foretages et match. Hvilket menneske er det reelt de vil have ind i virksomheden?

Som en del af et globalt netværk har Kelly Services afdelinger over hele verden, hvilket yderligere giver den fordel, at man kan tilbyde kunderne at få adgang til at søge blandt kandidater fra hele verden.

Skal en virksomhed i Køge f.eks. etablere en ny afdeling i Tyskland eller USA, så har Kelly Services allerede kontakterne og kan hurtigt give adgang til relevante kandidater.

Kelly Services Denmark har hovedkontor i København, men ser Køge som et af landets mest spændende vækstområder med et stort potentiale, man gerne vil være en del af.  Derfor glæder de sig til at samarbejde med erhvervslivet i Køge og vejlede og rådgive omkring tiltrækning og fastholdelse af kandidater.

Læs mere om Kelly Services her: https://kellyservices.dk

Se alle medlemmer