Nomineret til ILoveMyJob-prisen

Kathrine Furman Ruhnau

Sponsoret af

Se begrundelse

Nomineret til ILoveMyJob-prisen

Kathrine Furman Ruhnau er advokat og partner i Nørregaard Advokatfirma og bistår dagligt klienter med en dedikeret og letforståelig rådgivning. 

Det siger juryen: 

Kathrine Furman Ruhnau er en rollemodel som advokat og partner i Nørregaard Advokatfirma. Hun engagerer sig i sine klienter og deres udfordringer. Det handler om at gøre en forskel og skabe resultater – at være skarp på opgaven og blød på mennesket.

 

Vi har talt med Kathrine som siger:

Hvad er passionen bag? 

”Jeg brænder for at yde en skarp, ærlig og letforståelig rådgivning. Ligegyldigt hvilket fagområde jeg beskæftiger mig med, ser jeg mennesket før opgaven. Jeg mener, at de bedste resultater opnås ved at møde klienterne i øjenhøjde og ved grundigt at sætte mig ind i deres udfordringer. På den måde har jeg de bedste forudsætninger for at give den fagligt bedste – og for klienten mest værdiskabende – rådgivning, der i sidste ende kan betyde, at jeg gør en forskel. Det er helt sikkert potentialet i at gøre en forskel, der driver passionen bag mit virke som advokat.” 

 

Hvor findes arbejdsglæden? 

”Når vi får tingene til at gå op i en højere enhed, og det sker helt naturligt, når vi kombinerer vores faglighed med det bedste arbejdsmiljø. Det er for mig en topprioritet at bidrage til og understøtte en arbejdskultur, som er inspirerende, fagligt udviklende og sjov. Men også en arbejdsplads med højt til loftet og fleksible rammer, som både for mig selv, men også mine dygtige kollegaer bidrager til øget arbejdsglæde.” 

 

Hvad giver Køgeområdet? 

”Jeg er lokal forankret i Køge, og jeg har altid hyldet – og været en del af – lokale initiativer både erhvervsmæssigt og privat. 

Det er noget særligt at drive virksomhed og yde rådgivning til klienter i en by som Køge, som er i rivende udvikling. Det giver spændende og udfordrende opgaver, som i sig selv er interessant, men som også bidrager til lokal fremdrift og vækst. Det er givende – såvel professionelt som privat.”