Velkommen til JNF Momentum

I Connect Køge Business Club ser vi frem til samarbejdet med vores nye medlem JNF Momentum A/S og adm. direktør Anders Mikkelsen.

JNF Momentum har siden 2004 været en del af den børsnoterede svenske koncern Momentum Group.

Hos JNF Momentum leverer man industrikomponenter, reservedele, værktøj og forbrugsvarer til erhvervsvirksomheder inden for bl.a. metalindustri, medicinal- og fødevarer, entreprenør, landbrug og logistikbranchen.

Her er det altafgørende, at produktionen hos kunden fungerer upåklageligt, hvor JNF Momentum som samarbejdspartner altid sikrer, at drift og vedligeholdelse sker i overensstemmelse med kundens specifikke krav om kvalitet og sikkerhed.

Er uheldet ude, tilbyder JNF Momentum døgnservice, hvis man som kunde får akut behov for assistance herunder levering af reservedele fx ved produktionsmæssige nedbrud, havarisituationer eller lignende.

På koncernniveau har det særdeles høj prioritering, at man som virksomhed tager et socialt ansvar overfor det omkringliggende samfund, man er en del af. For Momentum Group har man derfor inddraget tre af de 17 Verdensmål i sin virksomhedsstrategi.

Her har man specifikt udvalgt Mål 8: Anstændige jobs og økonomisk vækst, Mål 9: Industri, innovation og infrastruktur og Mål 13: Klimaindsats.

Disse Verdensmål er inkluderet i koncernens daglige ageren, da man aktivt gerne vil understøtte den bæredygtige udvikling og derved tilpasse virksomheden med størst mulig hensyntagen til miljøet.

Når JNF Momentum leverer komponenter til sine kunder, foregår det ligeledes med et klimaorienteret afsæt, idet der kun leveres det optimerede antal komponentdele for at mindske spildmængden. Dette har samtidig en positiv indvirkning på den generelle transport af varer, hvor man i dag kan køre færre ture med flere varer, da leverancerne er tilpasset kundernes individuelle forbrug.

Som leverandør af avanceret teknisk udstyr og reservedele er medarbejderne og ikke mindst deres faglige viden fundamentet for virksomhedens fortsatte vækst og førende position på markedet.

Derfor har det stor betydning for virksomheden at investere i højt kvalificerede medarbejdere med stærke faglige kompetencer og teknisk viden for at kunne yde en tilfredsstillende service over for deres kunder.

Kunderne hos JNF Momentum spænder bredt – fra mindre smedeværksteder til store industrivirksomheder, og der er mere end 100.000 varenumre i sortimentet og et stort lager i Køge.

Klik her og læs mere om JNF Momentum: https://www.jnf.dk

Se alle medlemmer
JNF momentu