Nomineret til årets ILoveMyTeam

Murermester Jimmy Jacobsen – Her passer vi på hinanden

Sponsoret af

Se begrundelse

Nomineret til ILoveMyTeam-prisen

Murermester Jimmy Jacobsen har drevet selvstændig virksomhed i næsten 20 år. Og selvom arbejdspladsen ved første øjekast ligner en ganske almindelig en af slagsen, så er det langt fra tilfældet. 

Det her er vores virksomhed. Vi er et team, og du kommer nærmest ind i en familie, når du arbejder her. Vi passer på hinanden, og er der en, som har en dårlig dag, så tager vi andre os af ham, fortæller Jimmy og lægger stolt hånden på sin skulder, hvor tre bogstaver RMI (Rigtig Mental Indstilling) er fremhævet og udgør virksomhedens DNA.

Mine medarbejdere har selv været med til at forme virksomhedens værdier, hvor ord som punktlighed, kvalitet og ærlighed indgår i alle vores relationer, hvad enten det er overfor kollegaer eller vores kunder. Men det allervigtigste er, at vi har det sjovt, når vi går på arbejde, pointerer Jimmy.

Mangfoldighed er teamets styrke

I Jimmys team er der højt til loftet, hvor alle medarbejdernes forskelligheder bidrager til et rigt socialt fællesskab – noget som murermesteren værner utrolig meget om.

En af vores allerstørste styrker er mangfoldigheden og diversiteten i teamet. Det er fantastisk at opleve, hvordan så mange individer uanset etnicitet, køn eller social baggrund kan arbejde sammen. Vores sammenhold er noget helt særligt, og når vi tager arbejdstøjet på, så er det ligesom at iføre sig en landsholdstrøje, forklarer Jimmy og fortsætter:

Jeg ved godt, at min ledelsesstil er meget atypisk indenfor min branche, men for mig er det vigtig at lede med hjertet og følge intuitionen. Jeg ser det fx ikke som noget problem at have flexjobbere og personer med diagnoser ansat – tværtimod. Ligesom alle andre skal de også have muligheden. Så længe de passer deres arbejde, er fagligt stolte og har lysten til at lære og udvikle sig, så kan de være lige så dygtige som deres kollegaer.

Murermester tager socialt ansvar i egen by

Det er ikke tilfældigt, at Jimmys firma ligger i Køge. Byen er nemlig noget ganske særligt for den stolte køgegenser, der udover at værne om sine medarbejdere også har et inderligt ønske om at gøre en forskel for andre, som har brug for det. 

Jeg er selv født og opvokset i Køge og flytter aldrig herfra. Min tætte tilknytning gør også, at det er helt naturligt for mig at tage et socialt ansvar i egen by,siger Jimmy, der bl.a. holder foredrag på uddannelsesinstitutioner om iværksætteri og hjælper kommunen, hvis der er behov for praktikforløb.

Sammen med virksomhedens tilbudschef Dennis Clemmensen og partner Rasmus Bøtcher, der ejer 10% af firmaet, har de formået at blive tredobbelt Gazelle og vundet titlen Årets Murerfirma tre gange.

Jeg har et stærkt bagland, hvor Dennis og Rasmus har været uundværlige. Ligesom vores medarbejdere altid kan ringe til os, så er vi der også for hinanden uanset hvilket tidspunkt på døgnet, det er slutter Jimmy.