Nomineret til årets ILoveMyJob

Jens Torp fra Køge Golf Klub – Mit arbejde er også min store passion

Sponsoret af

Se begrundelse

Nomineret til ILoveMyJob-prisen

I smukke grønne omgivelser, hvor en velplejet green bryder landskabet, finder du golfmanager Jens Torp, der de sidste tre år har stået i spidsen for Køge Golf Klub. Jens har et helt særligt forhold til klubben hvilket gjorde, at han så det som en gylden mulighed at forene arbejdet med sin store passion nemlig golf!

Jeg er kommet her i mange år og har altid syntes, at klubben havde endnu mere at byde på, så da muligheden bød sig, var det meget nemt for mig at takke ja til jobbet. Min hustru er også en stor støtte, da jeg jo arbejder lidt mere end 37 timer om ugen. Hun siger, at når man arbejder med sin hobby, så gælder det ikke for et job, og det kan jeg jo næsten give hende ret i” fortæller Jens med et smil på læben.

Et stærkt sammenhold

I Køge Golf Klub er det især sammenholdet blandt de mange medlemmer, der for Jens, gør klubben til noget helt unikt.

“Det engagement, som folk viser, er helt enestående. Vi har bl.a. mere end 150 frivillige, der hver dag gør en kæmpe forskel for os og klubben,” siger Jens stolt og fortsætter: ”Hvert år i september inviterer vi alle vores frivillige til en stor turnering, vi kalder Tak for hjælpen-matchen. Denne dag er det personalet, vores sponsor XL Byg, og jeg, der står for at forkæle og servicere alle de trofaste frivillige. Jeg håber, at vi på denne måde kan vise, hvor taknemmelige vi er for deres store indsats. Uden dem var det ikke muligt at drive klubben.”

Det er Jens’ håb, at Køge Golf Klub også i fremtiden kan tiltrække endnu flere golfentusiaster, hvor udvikling og fornyelse er med til at understøtte den spirende golfkultur til glæde for både turismen og erhvervslivet i Køge.

Udvikling af golftalenter skal ske i Køge

Jens har boet mere end 20 år i Køge, og efter han tiltrådte, har Køge Golf Klub gennemgået en større rebranding og modernisering, som har været medvirkende til, at klubben i dag er en af Danmarks største og mest moderne golfklubber. Men ambitionerne stopper ikke her.

“Selvom vi ligger herude på marken, kan vi sagtens bidrage til, at Køgeområdet bliver endnu mere attraktivt. Men vi er nødt til at tænke i udvikling og hæve niveauet, så vi kan tiltrække endnu større turneringer og ikke mindst større national og international opmærksomhed” forklarer Jens.

Han er samtidig meget opmærksom på at skabe de bedste rammer for fremtidens golftalenter.

“Vi har Danmarks næststørste ungdomsafdeling, og for at vi kan fastholde kommende talenter, er vi nødt til at kunne tilbyde de bedste faciliteter, så de unge forbliver i Køge og ikke smutter til andre byer. Og hvis jeg kan gøre en lokal forskel for både sporten og min golfklub, så er det uden tvivl det hele værd.