Indspark der gør klart indtryk: One Decision

Hos Connect Køge byder vi velkommen til One Decision ApS og direktør Malene von Kiær som medlem af Business Club.

One Decision er blandt Danmarks førende virksomheder inden for foredrag og oplæg til erhvervskunder i hele landet. Deres portefølje består af ca. 30 anerkendte foredragsholdere, der repræsenterer både velkendte og mindre kendte navne. Og i tillæg hjælper One Decision med at skaffe andre profiler, hvis de matcher kundernes behov bedre til en konkret opgave.

De inspirerer alle publikum ud fra faste temaer, som f.eks. Jacob Risgaard (kendt fra Løvens hule), der fortæller om sin iværksætterrejse eller Rune Green, som giver indspark om humor og trivsel i hverdagen.

Alle er de stærke formidlere, der evner at engagere publikum og give dem inspiration eller en særlig oplevelse med sig hjem. Uanset om der er tale om aktuelle temaer, som består hen over tid såsom ledelse, ESG, diversitet og trivsel, eller indhold der er formet og skabt ud af livserfaring eller begivenheder ud over det sædvanlige.

Når kunden udtrykker et behov for at blive inspireret og beriget ved en særlig anledning, sikrer One Decision gennem grundig rådgivning, at der matches med den helt rette foredragsholder og tema. Her kommer det særligt kunden til gavn, at de hos One Decision kan tilbyde så stor en portefølje af både eksklusive foredragsholdere og temaer. Det betyder, at man altid kan tilbyde netop dét foredrag, der passer godt til ønsket.

”Det vigtigste for os er at ramme spot on, når vi skal pege på det helt rette foredrag. Her er det essentielt at fange kundens ønsker, så indholdet lever op til forventningerne. Samtidig skal det altid give publikum noget med hjem, gøre indtryk på den enkelte, og det lykkedes vi heldigvis med,” fortæller Malene von Kiær.

Hos One Decision vægtes det i det daglige højt at være aktiv i erhvervsnetværk. Det anses for en helt nødvendig del af hverdagen at pleje og udbygge sine relationer med både kunder og samarbejdspartnere, da det bl.a. er herfra, der hentes inspiration til løbende at udvikle foredragsprogrammet.

One Decision formidler godt 200 foredrag årligt, hvoraf ca. halvdelen bookes af faste kunder, i et mix af private og offentlige virksomheder samt erhvervsnetværk.

 

Læs mere om One Decision her: https://onedecision.dk

Se alle medlemmer
Malene von Kiær