Hovmand A/S – fra Danmark til Tyskland til resten af verdenen

Nomineret til årets Eksportpris

Se begrundelse
Billede af Hovmand foran virksomheden

Hovmand A/S – fra Danmark til Tyskland til resten af verdenen

Hos Hovmand producerer de løftevogne og løfteudstyr, som bliver solgt over hele verden. Udover at være en produktionsvirksomhed er Hovmand også en virksomhed med masser af opfinderånd, hvor der er plads til personlighed og individualitet. Her er der et frirum til at udvikle ideer og skabe innovation.
I dag har Hovmand kontorer i Danmark og Tyskland, hvor 55 medarbejdere sørger for, at der fremstilles produkter af højeste kvalitet.

En effektiv eksportvirksomhed opfører fabrik i Køge

Hovmand så dagens lys helt tilbage i 1972 lige ude for Sorø. For at skabe yderligere ekspansion og afdække et vigtigt samarbejdsmarked grundlagde Søren Hovmand i 2014 et firmadomicil i Tyskland med kontor i München. Og i 2019 flyttede Hovmands hovedsæde ind i deres nyopførte fabrik i Køge. I dag er der et tæt bånd og en levende og inspirerende dialog mellem hovedsædet i Køge og datterselskabet i München.

Med den nye lokation i Køge har de nu fået mulighed for at føre deres ideer helt ud, og har for alvor fået plads til fremtidens projekter. Eksempelvis har de fået virksomhedens nyskabelse ’Virtual Engineering App’ på markedet. Et salgsværktøj som for nylig har indbragt Hovmand det danske erhvervsministeriums pris Årets Digitale SMV: Omstilling 2019.

– Kernen i virksomheden har altid været at se ud over egen næsetip for at finde nye løsninger og være tæt på de mennesker, man arbejder for hver dag. Om det er egne medarbejdere eller kunder, har ingen betydning i denne sammenhæng, siger direktør Søren Hovmand.

Fokus på åbenhed og tillid

Hovmand er kendetegnet af en åben og tillidsfuld omgangsform. Måske er det netop her, man finder nøglen til succes og medarbejderes mangeårige tro tjeneste.

– Vi gør meget ud af at alle medarbejdere finder deres plads her og at alle bliver støttet og udfordret, slutter Søren Hovmand.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev