Velkommen til HOLSHIP Danmark A/S

I Connect Køge Business Club byder vi velkommen til direktør Ulf Stephenson og HOLSHIP Danmark A/S.

HOLSHIP Danmark A/S er en privatejet nordisk logistik- og transportvirksomhed med kontorer i både Skandinavien og Baltikum.

Siden 1992 har direktør Ulf Stephenson stået i spidsen for Skibsmægler- og stevedoreafdelingen i Danmark, der i 23 år har haft base i Køge Havn.

Virksomheden udfører alle former for totalløsninger inden for fragt- og shippingområdet herunder vej- og lufttransport, stevedoring, håndtering af oversøiske opgaver samt 3. parts logistik.

I dagligdagen håndterer og servicerer HOLSHIP Danmark A/S en lang række virksomheder i både ind- og udland, hvor et tæt samarbejde med agenter fra hele verden sikrer, at godset uanset størrelse bliver fragtet nemt, hurtigt og sikkert til den endelig slutdestination.

HOLSHIP Danmark A/S har en klar mission, der er et udtryk for virksomhedens grundlæggende værdier. Disse har til formål at levere en høj service til kunderne samtidig med, at medarbejdernes trivsel er altafgørende for at for at kunne håndtere de komplekse arbejdsopgaver.

Mission:

  • Veluddannede og motiverede medarbejdere
  • Nyeste IT-systemer
  • Skræddersyet service med høj faglighed
  • Tillidsfuldt samarbejde med kunder/leverandører
  • Omstillingsparat ift. kundebehov og vækst (fx åbning af nye afdelinger)

I tæt samspil med virksomhedens vision, om at blive en af Nordens top 10 logistikudbydere, er det i særdeleshed HOLSHIP Danmark A/S’ værdier, der danner grundstenen for virksomhedens succes og fortsat stigende globale vækst.

Som en del af virksomhedens visionære rejse har HOLSHIP Danmark A/S især fokus på bæredygtighed, også når de udvælger samarbejdspartnere og materiel til godshåndtering.

På Køge Havn råder HOLSHIP Danmark A/S over ca. 60.000 m2 lagerfaciliteter, hvoraf 7.000 m2 er under tag – fordelt på fem pakhuse. Dette giver optimale betingelser for at håndtere alt lige fra de helt små til store leverancer, hvor sikker opmagasinering er nødvendig for at bevare en høj kvalitet overfor kunden.

Klik her og læs mere om HOLSHIP Danmark A/S: https://holship.com

Se alle medlemmer