Her bruger de gerne den ekstra time

Hos Connect Køge er vi glade for at byde malermester Mette Rostén Vernø fra Hornsherred Tømrer og Snedker, Malerafdeling ApS velkommen som medlem af Business Club.

Hos Hornsherred Tømrer og Snedker, Malerafdeling er de eksperter i at omsætte kundernes drømme gennem de tre kerneområder: tømrer- snedker- og malerarbejder.

Som en fast tilgang til alle opgaver i virksomheden udvises der stor omhu, når kundens behov og ønsker skal afdækkes.

Virksomhedens brede vifte af kompetencer gør, at kunden kan rådgives omkring opgaven og ofte er virksomheden i stand til at tilbyde totalløsninger som én samlet leverandør. Det er naturligvis en klar fordel, da den røde tråd i opgaven dermed håndteres ét sted fra, fremfor at det går gennem mange forskellige hænder, og måske også leverandører. Når det er sagt, arbejder alle tre afdelinger gerne også ”solo” med de enkelte fagområder hos kunden, ligesom der også meget gerne samarbejdes med kollegaer fra branchen om at udføre opgaver i entreprisearbejde.

Kvalitet og ekspertise fra allerøverste hylde går hånd i hånd i virksomheden. Der sættes en ære i at levere løsninger til kunderne, der bygger på solide kompetencer. Faglighed vægtes højt, og alle tager gerne sin del af ansvaret for at sikre, at den kvalitet også bevares i fremtiden ved løbende at uddanne lærlinge.

En helt grundlæggende værdi, der hver dag viser sig tydeligt på alle niveauer i virksomheden, er et helt unikt sammenhold, som ifølge Mette Rostén Vernø giver en ekstra dimension for den enkelte medarbejder.

”Hos os går vi gerne de ekstra meter eller bruger den time ekstra, der skal til, for at vi sammen lykkedes som et team omkring en opgave. Det sammenhold vi har er ganske enkelt en del af vores DNA, og det har en kolossal betydning både for den enkelte medarbejders trivsel, men også for det færdige stykke arbejde vi præsterer. At mærke at nogen har ens ryg, og at vi passer på hinanden gør, at man er stolt af sit job,” udtaler Mette Rostén Vernø, som til dagligt leder malerafdelingen.

Virksomheden har afdelinger i både Kirke Hyllinge og i Køge, og virksomheden har i alt ca. 20 medarbejdere.

Du kan læse mere om Hornsherred Tømrer og Snedker, Malerafdeling her: https://hh-ts.dk 

Se alle medlemmer
Hornsherred-Toemrer-og-Sneder-Malerafd-Mette-Rosten-Vernoe.jpg