Velkommen til GH FORM ApS

I Connect Køge Business Club byder vi velkommen til GH Form ApS og adm. direktør og ejer Christian Wolff-Petersen.

GH Form er et visionært familieejet firma, der igennem mere end 30 år har udviklet og produceret arkitektonisk inventar til hverdagens mangfoldige byrum – ikke kun i Danmark, men i hele Europa.

Med ejet jernstøberi har Christian Wolff-Petersen sammen med sit dedikerede team formået at forene design og formgivning og skabe ideelle betingelser, når den kreative idé- og udviklingsproces sættes i produktion.

Som faste katalogvarer producerer GH Form bl.a. de ikoniske Københavner-bænke, smukke og funktionelle afvanding og linjedræn, pullertlamper, dekorative blomsterkummer, træhulsriste samt særdeles brugervenlige ledelinjer til svagtseende – godkendt af Dansk Blindesamfund.

Som toneangivende frontfigur indenfor dansk design har Nanna Ditzel (1923-2005), selv efter sin død, altid været en stor inspirationskilde i udviklingen af GH Form’s mange produkter. Her forenes unik funktionalitet med enestående skandinaviske designs, hvor anvendelsen af byens offentlige rum altid er med i overvejelserne omkring den kreative proces.

Hos GH Form har man en vision om et trygt, levende og grønt byrum med fokus på kvalitet, design og bæredygtighed i tæt samarbejde med førende skandinaviske arkitekter.

Disse kerneværdier er gennemgående for firmaets CSR-profil, hvor GH Form altid inddrager det samfundsmæssige perspektiv i deres enestående produkter.

Og fælles for firmaets varierede produktkatalog er brugen af langtidsholdbare materialer, der formår at bringe folk tættere sammen og inspirere til at benytte byrummet aktivt i ens hverdag.

Udover GH Form’s alsidige katalogsortiment producerer firmaet unikke historiske støbninger til bl.a. flere af kongehusets palæer og offentlige pladser i hele landet. Disse produkter udformes med stor respekt for den danske kultur, som bærer præg af autenticitet og eksklusivitet.

Alle produkter som GH Form producerer kan altid designes efter kundens specifikke behov og præferencer, som gør det muligt at sætte sit eget præg på det endelige produkt.

Hos GH Form har man bl.a. lavet opgaver for Den Kongelige Opera, Esplanaden, Nyhavn, restaurant Noma, Sluse- og havneholmen samt for et væld af byer i hele landet såsom Køge, Odense, Horsens, Aarhus mfl.

Senest har firmaet samarbejdet med Københavns Kommune omkring renoveringen af hegnet ved Dronning Louises Bro.

Klik her og læs mere om GH Form’s produktunivers: https://www.ghform.dk

Se alle medlemmer