Velkommen til Finn L. & Davidsen A/S (FLD)

I Connect Køge Business Club ser vi frem til samarbejdet med medlem administrerende direktør Lasse Houengaard og Finn L. & Davidsen A/S i daglig tale ”FLD”.

FLD er en innovativ og nytænkende el- og VVS-virksomhed, som har gennemgået en imponerende udviklings- og vækstrejse ved bl.a. at være på forkant med branchens nyeste tendenser. 

Virksomhedens primære fokusområder er større bygge- og forsikringssager samt ejendomsistandsættelse og vedligeholdelse. 

Fælles for alle opgaver er en klar og målrettet virksomhedsstrategi, hvor den moderne teknologi skal sikre, at kunderne altid får højt specialiseret service. Det er desuden essentielt, at arbejdet bliver udført af kvalitetsbevidste medarbejdere med en solid erfaring inden for de respektive fagområder.

For at kunne tilbyde de bedst kvalificerede medarbejdere har FLD prioriteret at have eget uddannelsescenter, der både udvikler det enkelte individ samtidig med, at de nyansatte indføres i virksomhedens værdisæt.

I FLD har man udarbejdet en klar CSR-strategi, der har en helt central rolle i virksomhedens ageren som social ansvarlig leverandør til bygge- og anlægsbranchen.

Som organisation er det især tre af De 17 Verdensmål, som FLD har valgt at engagere sig i herunder nr. 4 ”Kvalitetsuddannelse”, nr. 12 Ansvarligt forbrug og produktion” og nr. 13 Klimaindsats”. Hos FLD vil man herigennem støtte op og tage et samfundsorienteret ansvar, hvor man både bidrager til dannelsen af fremtidens medarbejdere og tager aktiv del i reduktionen af klimaaftrykket.

Virksomheden har gjort sig i flere bæredygtige aktiviteter bl.a. med igangsættelsen af Projekt RED, hvor brugbare materialer reddes fra affaldscontaineren og sikres til genbrug. Endvidere har FLD et stort fokus på samkørsel blandt håndværkerne samt begrænsning af firmabilernes vægt på vejene ved at reducere mængden af værktøj og materialer med det formål at minimere CO2-udslippet.

FLD tager desuden et socialt ansvar ved at assistere organisationen High:five, som hjælper tidligere kriminelle tilbage på arbejdsmarkedet.

I dag er der 240 ansatte hos FLD, som er bredt repræsenteret på hele Sjælland i virksomhedens lokale afdelinger i Køge, Haslev og Brøndby. 

Klik her og læs mere om FLD: https://fld.dk

Se alle medlemmer