Velkommen til Episk Kommunikation

I Connect Køge Business Club byder vi velkommen til vores nye medlem Cristine Gliese ejer og stifter af Episk Kommunikation. 

Episk Kommunikation er et strategisk tekst- og kommunikationsbureau, der rådgiver visionære virksomheder, som ønsker at styrke deres forretningsmæssige position gennem branding, kommunikation og markedsføring.

Cristine Gliese har 20 års brancheerfaring og har bl.a. et bredt kendskab til krisekommunikation og effektiv PR-håndtering, da hun tidligere har været digital rådgiver og kommunikationschef på den politiske scene og på Christiansborg.  

I dag driver Cristine Gliese sit eget kommunikationsbureau, hvor hun bl.a. assisterer virksomheder inden for:

  • Strategisk kommunikationsrådgivning
  • Content marketing
  • Branding
  • Tekstforfatning 

Derudover tilbyder Episk Kommunikation et rådgivningsforløb, der gennem et 360 graders blik på virksomhedens kommunikation og markedsføring sætter spot på nye optimeringsmuligheder, der styrker området.   

Når Cristine Gliese indgår et samarbejde med nye kunder, er det altafgørende, at virksomhedens ledelse ser værdien i et tillidsfuldt og transparent samarbejde. 

Det er i denne relationelle proces, at tæt dialog og sparring med Cristine Gliese skaber de bedste resultater for en virksomhed, da den specialiserede rådgivning også afhænger af kundens engagement. 

Det der differentierer Episk Kommunikation for andre bureauer er Cristine Glieses tilgang til mængden af markedsførings-indsatser, som en virksomhed bør eksekvere.

Her giver det større værdi for en virksomhed at gå målrettet efter nøje udvalgte kommunikationsområder i stedet for kun at udfærdige en stor detaljeret markedsanalyse. 

Ifølge Cristine Gliese kan en kommunikationsstrategi udarbejdes på flere niveauer afhængig af, hvilke ressourcer den enkelte virksomhed har til rådighed.

Cristine Gliese sikrer altid, at strategiske beslutninger følges op af en detaljeret handlingsplan, der understøtter virksomheden, så de store tanker bliver til konkret handling. 

Derudover er det helt centralt, at Cristine Glieses rådgivning videreformidles i et klart og tydeligt sprog, så nye tiltag og budskaber giver konkret mening for den enkelte kunde.

Episk Kommunikation udfører opgaver for en lang række virksomheder herunder Dyreværnet, Guardian Security Risk Management, Bremer Advokater, Videx, Thomas Eje, Clever Consulting, Kommunikationsforum mfl.

Klik her og læs mere om Episk Kommunikation: https://www.episkkommunikation.dk

Se alle medlemmer