EnergiElektrikeren – her er det sammenholdet, der driver virksomheden

Nomineret til årets ILoveMyTeam

Se begrundelse
Billede af Jens Meyerdierks fra EnergiElektrikeren

EnergiElektrikeren – her er det sammenholdet, der driver virksomheden

Makkerparret Tim Hartmeyer og Jens Meyerdierks lærte hinanden at kende på installatørstudiet, hvor de uddannede sig som elinstallatører. Her fandt de hurtigt ud af, at de arbejdede godt sammen, og i sommeren 2005 grundlag de EnergiElektrikeren.

– Vi startede virksomheden sammen, ganske enkelt fordi vi ikke kunne lade være. Vi løste opgaverne godt sammen på studiet, og vi fik da også meget gode karakterer, griner Jens ydmygt.

Nemt rundt på Sjælland

EnergiElektrikeren er beliggende i Havdrup, og deres kundekreds ligger godt spredt på hele Sjælland. De er førende indenfor solcelleenergi og har siden 2009 beskæftiget sig med solcelleanlæg og monteret cirka 800 solcelleanlæg på private danske hustage. Samtidig har virksomheden monteret flere større solcelleanlæg på hver især knap 400 kW på offentlige bygninger og erhvervsbygninger.

– Havdrup ligger bare godt – og så bor vi selv i området nemlig i Skensved. Med den kundekreds vi har, er det vigtigt at kunne komme hurtigt rundt på Sjælland, og det kan man fra Havdrup. Geografisk set er det en topplacering, siger Jens.

Et team af energi

EnergiElektrikeren beskæftiger sig udelukkende med dygtige og veluddannede medarbejdere, som sørger for at være opdateret med den nyeste viden inden for gældende regler og lovgivning, herunder kvalitetssikring.

– Det er vigtigt for os, at fagligheden er der – at kompetencen er der, og det er den bare! Vores team er det bedste team. Og det er vigtigt, siger Jens og fortsætter: Det er jo teamet, der repræsenterer virksomheden ude hos kunderne.

Græsset er grønnest hos os

Hos EnergiElektrikeren ønsker man at fastholde og imødekomme virksomhedens ansatte. Det gør de så ved at opretholde en flad organisation i virksomheden, og så tilbyder de aktiviteter, som understøtter sammenholdet og fællesskabsfølelsen hos medarbejderne.

– Det er det gode sammenhold, der driver virksomheden, siger Jens og fortsætter: Vi mødes ofte på værkstedet tidligt om morgenen, og starter dagen sammen alle sammen. Her får vi en kop kaffe og sludrer om gårsdagens opgaver. Hver fredag byder vi på morgenmad, hvis man møder 30 minutter tidligere ind, siger Jens og fortsætter:

– For os er det vigtigt, at medarbejderne trives, og at de kan lide at være her. Og det tror jeg, de kan, de bliver i hvert fald hængende i 10-12 år. Flere har været med helt fra starten! Vi vil være det grønneste græs. Når man er her, så er græsset ikke grønnere på den anden side, siger Jens med et grin.

I virksomheden er der fokus på medarbejdernes ønsker og behov, da det netop er opskriften på tilfredse medarbejdere og den professionalisme, som kunderne møder.

– Mangler man værktøj, og ønsker sig et særligt mærke – jamen så understøtter vi også det ønske og behov. Det er måske ikke livsnødvendigt, og opgaverne kunne udføres eller løses med værktøj fra andre mærker. Men vi oplever, at der er en sammenhæng i at imødekomme det specifikke medarbejderønske. For det er sådan, vi fastholder medarbejdermotivationen, arbejdsglæden, kvalitetsbevidstheden og professionalisme i virksomheden, afslutter Jens.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev