Nomineret til Iværksætter-prisen

Din havefest v/Andreas Nørbjerg

Sponsoret af

Se begrundelse

Nomineret til Iværksætter-prisen

Din havefest skaber de perfekte rammer til kundernes små og store fester på Sjælland gennem udlejning af festtelte og hele pakken af møblering hertil. Med sikker hånd koordineres alle praktiske detaljer, så det gøres nemt for kunden at være vært til festen.   

Det siger juryen:

Din Havefest v/ Andreas Nørbjerg har vækstet flot, trods en hård start under Corona. Styrkerne er personlig markedsføring, sikker levering med godt humør samt blik for at gøre det nemt for kunderne med en samlet løsning til livets små og store fester.

 

Vi har talt med manden bag, Andreas Nørbjerg, som siger: 

Hvad er passionen bag? 

”Da jeg i sin tid havde friet til min hustru og vi ønskede at brylluppet skulle holdes i et festklædt telt i haven til vores nye hus fandt jeg ud af, at der var et hul i markedet på Sjælland for udlejning af festtelte og tilbehør. Og da jeg synes det er sjovt at kombinere kreativitet og praktik og elsker at glæde andre tænkte jeg, det der, det kunne godt blive min hylde. Drivkraften har fra dag ét været, og er det stadig, at gøre kunderne glade med de helt perfekte rammer til deres livs fest”. 

Hvor findes arbejdsglæden? 

”Jeg står glad op hver morgen og føler aldrig det er kedeligt at gå på arbejde, selvom vi har forrygende travlt i højsæsonen. Jeg elsker at se det færdige resultat og opleve at kunden er glad og tilfreds med de rammer vi som et team har skabt til deres fest, stor som lille. Samtidig trives jeg rigtig godt med at bære det store ansvar det er, at alting SKAL fungere tip-top. Der er ingen undskyldning – når vi leverer til f.eks. et bryllup, en konfirmation eller en rund fødselsdag, så skal det hele spille max på dagen til sidste detalje.”   

Hvad giver Køgeområdet? 

”Jeg bor selv i Køge og synes det er sjovt at arbejde for lokale kunder. Selvom rigtigt mange af vores kunder er fra hele Sjælland, får jeg flere og flere lokale kunder og jeg oplever at kunderne gerne vil handle lokalt og også gerne anbefaler os til venner og familie.”