Nomineret til Årets virksomhed

DI-Teknik A/S

Sponsoret af

Se begrundelse

Nomineret til Årets virksomhed

DI-Teknik A/S hjælper som totalleverandør kunderne i industrien og på hospitaler og forsyningsvirksomheder med at optimere processer og skabe højere driftssikkerhed, gennem implementering af industriel el og automation i produktions- og driftsapparatet. 

Det siger juryen:

DI-Teknik A/S er i dag vokset til en af Danmark største virksomheder inden for industriel automation, IT og elektrificering. Det er en ambitiøs virksomhed, der arbejder fokuseret på at blive markedsledende totalleverandør af højspecialiserede løsninger.

Vi har talt med: Direktør Rasmus Thygesen

Hvad er passionen bag? 

”Helt siden begyndelsen da virksomheden blev stiftet for 20 år siden, har det handlet om løse kundernes udfordringer og behov, inden for automation og industriel el. Vi brænder for ideen om at samle kompetencer, så man kan tilbyde sig som totalleverandør, fremfor kun at operere inden for et snævert område. Det har så også betydet at vi er vokset betydeligt med tiden, og selv nu lever vi passionen ud hver eneste dag, når vi med faglighed på højeste niveau leverer spændende løsninger for vores kunder”. 

 

Hvor findes arbejdsglæden? 

”Virksomheden er bygget på, at det skal være sjovt at gå på arbejde. Selvom vi ikke er i oplevelsesindustrien, siger vi gerne højt, at vi har som mål at levere gode oplevelser forstået som, når vi leverer noget der virker og løser kundens behov, så er vi lykkes med at levere en god oplevelse. Og i relationen kollegaer imellem har vi en stor åbenhed og dyb respekt for hinanden. Vi taler ikke om hinanden, men med hinanden, og hér skal man helst være holdspiller, for vi interesserer os for hinanden og for at levere sammen – det er ganske enkelt vores kultur”.  

 

Hvad giver Køgeområdet? 

”Det grundlæggende fundament for virksomheden byggede vi i sin tid ved at levere løsninger til lokale industrivirksomheder i Køge Kommune som f.eks. CP Kelco, Junckers Industrier, Novo Nordisk Pharmatech, Cook Medical m.fl. Alle dem har vi heldigvis stadig fornøjelsen at levere til og de betyder meget for os, selvom vi med tiden i takt med vores vokseværk har udvidet vores radius betydeligt, så vi i dag har kunder over hele landet. Og når man taler om hvad Køge særligt giver os, er det også værd at nævne at beliggenheden, midt på Sjælland og alligevel tæt på København, med motorvejen få minutter fra hvor vi bor, ja så er tilgængeligheden altså bare god. Det gælder både i forhold transport til og fra arbejde, men også til og fra vores kunder. Så vi er fortsat meget glade for at bo i Køge”.