Velkommen til Delfi Technologies A/S

Connect Køge Business Club er vi glade for at byde velkommen til Delfi Technologies A/S og direktør Palle Svendsen som medlem af Business Club.

Delfi Technologies blev etableret i 1988 og overtaget af Palle Svendsen i 1995, dengang med én medarbejder. I dag har virksomheden mere end 35 års erfaring og ekspertise med udvikling af software til elektroniske hyldeforkanter og stregkodeløsninger og datafangst til butik, lager, industri og sundhedssektoren. Som en af verdens førende leverandører på det område, dækker ekspertisen desuden over hardwareløsninger som f.eks. håndterminaler/PDA, stregkodescannere, kassesystemer og label- og bonprintere.

Som global spiller med afdelinger i Danmark, Sverige, Norge, Tyskland, Italien og Vietnam er man tilgængelig i hele verden og som partner for selv de helt store brands på detailmarkedet som f.eks. Coop, JYSK, Normal, Meny, Bestseller og Salling Group, er man ofte også med i tasken som leverandører af både elektroniske hyldeforkanter og printerløsninger, kasse systemer og håndterminaler m.m., når de etablerer sig med butikker både herhjemme og rundt om på hele kloden. I dag består organisationen af 140 medarbejdere, hvoraf de 65 er ansat i den danske del af organisationen.

Det grundlæggende DNA i virksomheden er ifølge Palle Svendsen, at bidrage direkte til at optimere kundernes forretning og konkurrencedygtighed, ved at tilbyde løsninger med en høj driftssikkerhed og funktionalitet.

”Kunderne skal stå styrket i mødet med os, gennem løsninger der virker og gør hverdagen nemmere.”

Bæredygtighed er højt prioriteret i dagligdagen og kommer hver dag tydeligt til udtryk overalt i virksomheden. I det nye domicil blev der f.eks. opsat solpaneler på taget blot 1 måned efter man var flyttet ind i sommeren 2023, og på mindre 7 måneder har man nu sparet 13 ton Co2 i sit elforbrug, ved at producere sin egen grønne strøm. Den udvikling vil man gerne fortsætte, så planen for fremtiden er at opsætte endnu flere solfangere.

Læs mere om Delfi Technologies her: https://delfi.com

Se alle medlemmer
Delfi Technologies