Velkommen til Dansk Toldbehandling

Connect Køge Business Club glæder vi os meget til samarbejdet med vores nye medlem Dansk Toldbehandling ApS og med toldkonsulent og ansvarlig for salg & marketing, Winnie Schwartzbach.

Dansk Toldbehandling er en konsulentvirksomhed, der rådgiver i og udfører toldbehandling for virksomheder som importerer gods fra lande udenfor EU.

Man skal som importør sikre sig at den vare man køber har den rette varekode og kende kravene til dokumentationen for varen, så den told, der betales, bliver den korrekte. Med den rette rådgivning, certifikater og dokumentation kan tolden i mange tilfælde helt bortfalde, og det er denne viden, som Dansk Toldbehandling kan bidrage med.

Dansk Toldbehandling er specialister i at fortolde alle typer handelsvarer, fra økologisk vin til reservedele til maskiner, og alt derimellem. Med 40 års erfaring og kontorer i Odense og Ishøj dækker deres ekspertise hele landet ved både fysisk fremmøde eller ved en fjernopkobling.

Kundekredsen tæller primært virksomheder der importerer varer til Danmark, og mange kunder har man en mangeårig relation til. Endvidere udfører man også toldarbejde for privatpersoner, der har behov for bistand i enkeltstående tilfælde.

Dansk Toldbehandling tilbyder både en intern eller ekstern toldafdeling for kunderne og kan let tiltræde som vikar ved barsel, ferie eller sygdom og er samtidig bindeled mellem speditør og toldmyndigheder gennem hele processen. Desuden tester virksomheden ofte nye systemer for de offentlige instanser, samt underviser kundernes ansatte og eleverne på told- og speditionsuddannelsen.

Hos Dansk Toldbehandling er det afgørende at kunne levere deres serviceydelser af allerhøjeste kvalitet til kunderne. Intern kvalitetskontrol prioriteres derfor højt og er en fast del af hverdagen i virksomheden, og man holder sig konstant opdateret på gældende toldregler og lovgivning.

Med en forholdsvis lille organisation, bliver en personlig nærhed og kontakt samt en høj grad af fleksibilitet de synlige parametre, som kunderne nyder godt af.

Læs mere om Danske Toldbehandling her: https://fortold.dk

Se alle medlemmer
Winnie Schwartzbach