Velkommen til Comwell Køge Strand

Connect Køge Business Club glæder vi os over at byde velkommen til vores nye medlem Comwell Køge Strand og hoteldirektør Pernille Pokriva.

Comwell Køge Strand fungerer dels som en del af hele den kendte hotelkæde Comwell, med hoteller over hele Danmark og i Sverige, og dels er Comwell Køge Strand også tæt knyttet til lokalområdet har en et helt særligt tilhørsforhold til byen Køge, hvor man har været etableret i mange år.

Hotellet ligger smukt placeret, med sine nyistandsat 127 værelser, ud til Søndre strand i Køge, blot få minutters gang fra byens centrum. Indretningen er moderne og æstetisk og udsigten over strandengen og Køge Bugt er ganske enkelt slående og bidrager på bedste vis positivt til gæsteoplevelsen.

Det er særligt konferencer og møder der byder gæsterne på udsøgt gode oplevelser året rundt i husets 22 lokaler, med plads til mellem 2-500 personer. Dertil kommer små og store selskaber og forretningsovernatninger, der også udgør en væsentlig del af stedets daglige puls.

Hos Comwell Køge Strand prioriteres bæredygtighed højt, hvilket gælder såvel i køkkenet, hvor der arbejdes systematisk med at mindske madspild og samtidig udvikles nyt planterigt indhold til menukortet, som på resten af matriklen gennem optimering af affaldssortering og energi- og materialeforbrug.

Et godt eksempel på et bæredygtigt tiltag med stor effekt er bl.a. da Comwell for et par år siden besluttede at erstatte brug af flasker til drikkevarer med et koncept, hvor juice, vand, sodavand m.m. i stedet leveres i kartoner og tappes direkte fra tappehaner. Det betød i 2022, at man samlet i hele Comwell kæden sparede et forbrug af ca. 600.000 aluminiumsdåser, blot på dette ene initiativ.Pernille Pokriva og Comwell Køge Strand vægter højt at være en social ansvarlig virksomhed. Nye medarbejdere med særlige behov er velkomne i organisationen. Det gælder både for praktikanter som måske senere kan veksle dette til en fastansættelse, og for nyansatte som, ofte med små greb og tilpasninger, får mulighed for at udfolde deres fulde potentiale. Hotellet har i dag 40 fastansatte, suppleret af en del timeansatte.

Læs mere om Comwell Hotels her: https://comwell.com

Se alle medlemmer
Comwell Køge Strand Pernille Prokriva