Velkommen til CH Byg A/S

I Connect Køge Business Club glæder vi os meget til samarbejdet med vores nye medlem bygge- og entreprenørvirksomheden CH BYG A/S.

CH BYG A/S er drevet af adm. direktør Christina Wiemann, som også er medejer af virksomheden sammen med grundlægger Claus Hansen. Virksomheden udfører restaurerings- og renoveringsarbejde, hovedsageligt for offentlige kunder og har specialiseret sig inden for fredede og bevaringsværdige bygninger.

Virksomheden har et bredt kendskab til og erfaring med gamle håndværkstraditioner og materialer, hvilket gør virksomheden særlig kvalificeret til disse værdiskabende opgaver, der værner om den danske kulturarv.

Derudover har CH BYG A/S spidskompetencer inden for større hovedentrepriser samt drift- og vedligeholdelsesopgaver for offentlige og statslige kunder, herunder Statens Serum Institut, Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse, regionerne og Københavns Kommune, mfl.

CH BYG A/S tager desuden et samfundsansvar, hvor især bæredygtighed, arbejdsmiljø, diversitet, digitalisering og uddannelse er centrale indsatsområder.

Virksomheden har stor fokus på medarbejdertrivsel samt opkvalificering og udvikling af medarbejderne, da det er vigtigt, at medarbejderne følger med den udvikling, der er i branchen både digitalt og teknologisk. Ligeledes er det vigtigt, at medarbejderen kan se udviklingsmuligheder for dem selv i virksomheden.

I CH BYG A/S har man kontinuerligt minimum otte lærlinge samt bygningskonstruktør-studerende, da det er vigtigt at skabe et godt lærende miljø, som giver optimale uddannelsesbetingelser, så både lærlinge og studerende er blandt de bedste, og langt de fleste bliver i virksomheden, når de er færdiguddannet.

CH BYG A/S har hovedsæde i Borup og beskæftiger 60 medarbejdere, der alle sætter en stor ære i at levere et højt kvalitetsniveau og differentieret personlig service til virksomhedens kundeportefølje.

Klik her og læs mere om bygge- og entreprenørvirksomheden: http://www.chbyg.dk

Se alle medlemmer
ch-byg