Nomineret til Iværksætter-prisen

Mommy&Me v/ Conni og Katrine Andersen

Sponsoret af

Se begrundelse

Nomineret til Iværksætter-prisen

Hos Café Mommy&Me forkæles gæsterne i den hyggelige og helt nyistandsatte café midt i Køge centrum, med mad og bagværk der er hjemmelavet fra ende til anden.     

Det siger juryen:

Café Mommy&Me v/ mor Conni og datter Katrine har på kort tid skabt et af byens foretrukne mødesteder – med en superhyggelig atmosfære og et fristende menukort fyldt med hjemmebag, der også får håndværkerne til at lægge vejen forbi.

 

Vi har talt med: Conni og Katrine Andersen   

Hvad er passionen bag? 

”Vi elsker den hyggelige stemning og brænder for at lave god mad fra bunden. Idéen med caféen var fra starten at skabe et sted med en ganske særlig atmosfære, med et menukort der rummer hjemmelavet mad og bagværk til gæsterne helt fra morgenstunden, hen over middag med lækkerier til frokost, og til gode kagestunder om eftermiddagen”. 

 

Hvor findes arbejdsglæden? 

”Når man hver eneste dag har følelsen af at lykkes med at glæde sine gæster med det man præsterer, og caféen er rigtig godt besøgt, så er det nemt at finde motivationen og gå glad på arbejde hver dag – også selvom vi er her 6 dage om ugen. Vi har det så godt sammen og synes det er sjovt at drive butikken og løbende lave små justeringer til menukortet hen over sæsonen”. 

 

Hvad giver Køgeområdet? 

”Vi har oplevet en helt fantastisk modtagelse i byen og det fortsætter bare hver eneste dag. Køge er en levende by, hvor både køgegenserne og gæster udefra går ud for at hygge sig med god mad og drikke. Byens caféer og restauranter supplerer hinanden fint, og vi oplever at bymidten i dag er dækket fint ind i forhold til hvad gæsterne søger. Og vi er så taknemmelige for at få god feedback og inspiration fra vores gæster. Det bruger vi løbende og tager med i overvejelserne, når vi indimellem justerer på vores menukort, for vi synes også det er vigtigt at gæsterne kan opleve, at vi løbende fornyer os”.