Nomineret til ILoveMyTeam-prisen

Byens Vinhus & Bar teamet v/Vibeke & Michael

Sponsoret af

Se begrundelse

Nomineret til ILoveMyTeam-prisen

Hos Byens Vinhus & Bar kræser teamet om kunder og gæster, og hjælper dedikeret med at anbefale den helt rigtige vin, spiritus eller delikatesse til lejligheden – eller til momentet og den stemning man befinder sig i netop nu. 

 

Det siger juryen:

Vibeke Nørhaven og Michael Wejes ambition er at få skabt Køges bedste arbejdsplads med både faglærte og ufaglærte medarbejdere. Uanset hvem man betjenes af i Byens Vinhus eller på Vinbaren skinner Vibekes engagement, service og oplæring igennem.

 

Vi har talt med: Vibeke Nørhaven

Hvad er passionen bag? 

”Den helt enkle passion bag det, vi som team er drevet af, er at give vores gæster i Vinbaren og kunder i butikken en god oplevelse med smagen af god kvalitet og smagen af det ægte. Og den gode oplevelse serverer vi i en hyggelig atmosfære – det skal være rart at besøge os, både i butikken og i Vinbaren”.  

 

Hvor findes arbejdsglæden? 

”Når man som team har det så godt med hinanden, som vi har hos os, og vi alle gerne vil det samme, nemlig at give gæster og kunder en god oplevelse, så kommer arbejdsglæden helt af sig selv. For vi løfter sammen, og skaber oplevelserne som et team, og er ikke alene hver for sig. Vi gør meget ud af, at alle i teamet får lov til at udfolde sig i det omfang, de selv ønsker, uanset om de er uddannet i branchen eller ej. Med interesse og engagement kommer man rigtig langt, og vi synes, man skal have lov at prøve sig selv af under trygge rammer, hvis man har lyst til det og brænder for det. Det er tydeligt for os, at der sker noget positivt med folk, hvis de har indflydelse på, hvordan de udfolder sig på deres arbejde”.  

 

Hvad giver Køgeområdet? 

”Vi er en aktiv medspiller i bylivet i Køge og er derfor også engageret i mange af de lokale arrangementer, der er i løbet af året. Det er en kæmpe fornøjelse at samarbejde med de andre aktører i byen om at skabe indholdet til disse arrangementer, og vi glædes over, at der er så stor opbakning fra gæster og kunder, som tilfældet er. Det giver så meget tilbage til os at mærke, at vi glæder andre – og så kommer der jo en masse gode ambassadører ud af det, som er med til at udbrede kendskabet til både os og Køge by”.