Nomineret til ILoveMyTeam-prisen

Binderiet, Vestergade – Lærke Oxfeldt Jakobsen & team

Sponsoret af

Se begrundelse

Nomineret til ILoveMyTeam-prisen

Binderiet Vestergade, der ejes og drives af Lærke Oxfeldt Jakobsen & team, er en grøn oase midt i Vestergade i Køge, der forkæler kunderne med kreative og sanserige blomsterkreationer. 

 

Om teamet hos Binderiet Vestergade siger juryen:

”Teamet hos Binderiet Vestergade sætter et helt særligt præg på gadebilledet i Vestergade med deres unikke stil. Der er garanti for smukke buketter man kan gå på opdagelse i, og stemningen i butikken er altid hyggelig og indbydende, og afspejler det stærke team”.

 

Vi har talt med Lærke Oxfeldt som om teamet siger:

Hvad er passionen bag? 

”Hos os fylder kreativiteten rigtig meget – og vi brænder alle for at give kunderne en ganske særlig oplevelse når de besøger os, hvad enten det er for at købe noget, eller blot for inspirationen og oplevelsen. Vi tillader os selv at lade følelserne fylde meget i forhold til hvordan kreativiteten udfolder sig, og vi giver plads til at være os selv og tror på, at det betyder noget i forhold til den kreativitet vi præsterer. 

 

Hvor findes arbejdsglæden?   

”Det kreative miljø vi selv skaber og virker i hver eneste dag, giver rigtig meget til arbejdsglæden for hele teamet. Vi ændrer butikkens dekoration og gadeudsmykningen løbende og det betyder så meget, at vores kunder er helt fantastiske til at anerkende og komplimentere det vi kreerer – det giver blod på tanden og bidrager stort til at skabe drive for teamet i det daglige”.

 

Hvad giver Køgeområdet? 

”Køge er en stærk handelsby med både mange faste, lokale kunder, som handler loyalt i byen, men også med mange besøgende udefra, som er glade for at besøge byen igen og igen og også handle her, særligt på torvedagene. Samtidig oplever vi, at detailhandelen er rigtig gode til at støtte hinanden og bakke op – det er en klar styrke at man arbejder rigtig godt sammen, fremfor at modarbejde hinanden”.