Velkommen til B.A. Industriservice

Connect Køge Business Club glædes vi over at byde velkommen til vores nye medlem B.A. Industriservice A/S og ejer og direktør Bent Andersen og  produktionschef Steen Therkildsen.

B.A. Industriservice beskæftiger 14 medarbejdere i deres smede-og maskinværksted med produktion, service og vedligehold for deres kunder.

Hos B. A. Industriservice er medarbejderne virksomhedens absolut vigtigste aktiv. De er fundamentet for forretningens succes. Medarbejdernes store ekspertise og alsidige kendskab til udvikling og reparation af produktionsanlæg og maskiner er, i samspil med evnen til at sætte kundernes ønsker og behov i centrum, netop kernen i at kunderne vælger B. A. Industriservice som deres leverandør.

Gennem løbende opdatering og efteruddannelse af medarbejderne med fokus på optimering og vedligeholdelsesmetoder sikres det, at fagligheden altid er i højsædet. Målet er at levere kvalitetsarbejde fra allerøverste hylde hver gang.

Social ansvarlighed fylder i hverdagen hos B.A. Industriservice. Det kommer bl.a. til udtryk ved holdningen om at der skal være plads til flere og at de fleste mennesker rummer noget specielt og kan bidrage positivt. Derfor byder man også gerne velkommen til nye medarbejdere og unge lærlinge med særlige behov eller udfordringer i hverdagen. Rummelighed ses som en medspiller, der sagtens kan fungere sammen med behovet for at der skal præsteres.

Netop nu er man ved at udvide de fysiske rammer i Solrød med nybyggede værksteds- og personalefaciliteter, der forventes indviet inden årsskiftet.

Læs mere om B.A. Industriservice A/S her: https://ba-industriservice.dk

Se alle medlemmer
BA Industriservice Steen Therkildsen