Velkommen til Appel Ejendomme ApS

I Connect Køge Business Club glæder vi os til samarbejdet med vores nye medlem Peter Appel og Appel Ejendomme.

Appel Ejendomme ApS er ejet af Peter Appel og sønnerne Simon og Sebastian Appel, som driver Køge Kontorhotel på Gymnasievej 21.

Kontorhotellet er beliggende i det forhenværende Skattecenter med central placering ikke langt fra Køges bymidte. I samarbejde med Voxeværket udlejer Appel Ejendomme ApS de eftertragtede kontorer ud til virksomheder, hvor alt er inkluderet herunder gratis parkeringsfaciliteter, kontorrengøring, WiFi, forplejning af kaffe og te og meget mere.

Hos Appel Ejendomme ApS er der rig mulighed for at udleje kontorer efter dit behov uanset, om du som virksomhed har brug for 18 m2 eller større. Her får du adgang til et stærkt community med andre innovative virksomheder fra lokalområdet.

Kontorfællesskabet er samtidig en unik måde at networke med andre virksomheder, hvor den uformelle tone giver ideelle betingelser for at mødes på tværs af fag og brancher.

Appel Ejendomme ApS er også engageret i andre lokale projekter for at fremme og udvikle sundhedsområdet i Køge og omegn. Med Sjællands Universitetshospital som nærmeste nabo er man i gang med at opføre Sundhedspark Sjælland på Lykkebækvej, der skal sikre nem adgang til bl.a. sundhedshuse, klinikker samt forsknings- og uddannelsesinstitutioner.

Dette har til formål at samle de sundhedsfaglige kompetencer og ikke mindst understøtte byens erhvervs- og byudvikling med særlig fokus på sundhed og forskning.

Hos Appel Ejendomme ApS er man derudover i gang med andre værdiskabende initiativer for Køgeområdet, som fremadrettet skal sikre en styrkelse af det lokale erhvervsliv.

Klik her og læs mere om Appel Ejendomme ApS: www.appel-ejendomme.dk og Sundhedspark Sjælland: www.sundhedspark-sjaelland.dk

Ring til Peter Appel på tlf. 29 98 93 93 hvis du ønsker at vide mere om kontorfællesskabet og udlejning af kontorer.

Se alle medlemmer