Velkommen til Anlægsgartnerfirmaet Dahlgaard

Connect Køge Business Club byder vi velkommen til vores nye medlem Anlægsgartnerfirmaet Dahlgaard ApS og ejer Peter Dahlgaard.

Med mere end 20 års erfaring udfører Anlægsgartnerfirmaet Dahlgaard dels traditionelle anlægsgartneropgaver med nyetablering af haveanlæg og udearealer samt vedligeholdelse af grønne anlæg. Dertil kommer, at der med egne fagfolk udføres kloak- og betonopgaver.

Kundelisten spænder bredt – fra kommuner til virksomheder, entreprenører, grundejerforeninger og til private i et geografisk område, der strækker sig fra Ringsted til og med København.

Firmaet har af to omgange været tilknyttet udviklingsforløbet RaketVækst og har haft et stort udbytte af det ift. virksomhedens vækststrategi. Man har desuden stærkt fokus på medarbejderne som firmaets vigtigste ressource.

Hver enkelt medarbejder er med til at forme virksomhedens udvikling under mottoet: ”Vi skal hele tiden gøre tingene lidt bedre.” Her er målet for alle 21 ansatte i firmaet, at de hver dag går på arbejde med en nysgerrighed efter at udvikle sig fagligt, både personligt og sammen med deres team.

Alle ansatte får udvidet deres horisont og færdigheder gennem daglig videndeling, kurser og uddannelse i årets løb. Holdningen er nemlig den, at det konstante fokus på at blive bedre påvirker både motivation og trivsel positivt, samtidig med at bidrager til at øge kvaliteten af det arbejde, der leveres til kunderne. Derfor er det et element, der holdes fast i som en del af firmaets DNA.

Fokus på det enkelte menneske er højt prioriteret hos Anlægsgartnerfirmaet Dahlgaard. Derfor ønsker man også at agere som social ansvarlig virksomhed, ved at der gøres en særlig indsats for at passe på sine medarbejdere, og at der gerne bydes velkommen til nye medarbejdere med særlige behov, som også er med til at bidrage til virksomhedens fortsatte vækst.

Klik her og læs mere om Anlægsgartnerfirmaet Dahlgaard: https://dahlgaardaps.dk/

Se alle medlemmer
Peter Dahlgaard