Velkommen til Andersen Motors

I Connect Køge Business Club ser vi frem til samarbejdet med vores nye medlem Andersen Motors A/S og adm. direktør Stig Jensen.  

Andersen Motors har siden 1972 drevet bilimportørvirksomhed fra adressen i Køge Nord, hvor de ca. 60 ansatte arbejder på tværs af områderne: salg, marketing, administration, service, klargøring og lager af reservedele og tilbehør.  

De første mange år var det med bilmærket Mazda, som blev suppleret af Suzuki i 1996 – og siden 2003 har det udelukkende været med Suzuki, indtil man i 2021 udvidede paletten med det kinesiske elbilmærke Aiways, der nu sælges i både Danmark og i Sverige via agenter.  

Der rådes på matriklen over mere end 62.000 m2 udendørs areal, der først og fremmest er lagerplads for de mange biler, der lander for klargøring, før de sendes videre til forhandlerne. 

Under tag er der 15.000 m2 til virksomhedens mange funktioner, ligesom der også er plads til et mindre antal eksterne lejere med behov for lager- og kontorfaciliteter.   

Hos Andersen Motors er de både glade og stolte over, at de med Suzuki hvert år ligger i top-3 i forhold til kundernes oplevelse hos forhandleren i AutoIndex-undersøgelsen, der måler kundernes tilfredshed med deres bil, forhandler og værksted. Det anses i virksomheden som noget af det vigtigste at levere service i topklasse til sine forhandlere.  

Samtidig ønsker Andersen Motors at inspirere forhandlerne til at arbejde ud fra samme holdning om at levere service på allerhøjeste niveau til kunderne for at skabe tilfredshed og loyalitet.  

I gennemsnit har Suzuki solgt 8.000 biler årligt, hvor 90% er til private kunder via de ikke mindre end 70 forhandlere i Danmark. Aiways, der som bilmærke stadig er under etablering på det danske og svenske marked, sælges i et antal på mellem 3-500 biler om året.  

Klik her og læs mere om de to bilmærker som Andersen Motors står bag: https://suzuki.dk og https://aiways.dk . 

Se alle medlemmer
Stig Andersen Connect Køge Business Club Medlem