Alle virksomheder bør være klar til at kunne blive solgt i morgen

Hos Connect Køge er vi glade for at byde Senva ApS, med sin rådgivende partnerkreds, velkommen som medlem af Business Club.

Som konsulenthus hjælper Senva ledere og virksomheder med at opfylde deres behov og ambitioner og rådgiver omkring strategi, forretningsudvikling, fremtidssikring og organisations- og rekrutteringsprocesser.

Det prioriteres at møde kunderne på deres niveau, lytte og forstå deres behov samt få et 360 graders helhedsbillede af virksomheden for at identificere uudnyttet potentiale. Dette gøres før der udarbejdes skræddersyede handlingsplaner og holdbare løsninger, der fremmer både den menneskelige og forretningsmæssige sammenhængskraft.

Det er vigtigt for os, at man som kunde føler sig hjulpet og støttet gennem hele processen. Vi hjælper derfor også med eksekveringen, hvor der viser sig behov,” fortæller partner Claus Olsen, stifter af Senva.

De dedikerede partnere hos Senva har alle mange års erfaring og har selv drevet forretning både som iværksætter, ejer eller direktør af mellemstore virksomheder. De har derfor oplevet både med- og modvind på egen krop og kender til de mange udfordringer, der følger med at drive forretning i en omskiftelig verden.

Et af husets særlige specialer er sparring og rådgivning omkring fremtidssikring. Her tilbydes både optimering af kundens eksisterende forretning og anbefalinger til handlinger, der styrker deres position i mødet med fremtiden – uanset om det drejer sig om at håndtere forandringer eller forberede virksomheden på et kommende ejerskifte.

Vi stiller gerne kunden spørgsmålet: ‘Er din virksomhed klar til at kunne blive solgt i morgen?’ Jo bedre man kender sig selv og er forberedt på fremtiden, jo stærkere står man,” udtaler Claus Olsen.

I dag opereres der fortrinsvis i samarbejde med kunder på Sjælland, men det er ambitionen, at forretningen skal udvikle sig, så der også bydes velkommen til kunder fra resten af landet.

Læs mere om konsulenthuset Senva her…

Se alle medlemmer
Senva-Claus-Olsen-scaled.jpg