fbpx

Opstartsseminar skal sikre en god start

Connect Køge afholder opstartsseminar for iværksættere og for dem, som overvejer at tage springet til livet som selvstændig. På seminaret får deltagerne et godt indblik i opstartsfasen, og hvordan man skaber et sikkert fundament for den nye virksomhed. Seminaret finder sted den 25. februar hos Connect Køge på Galoche Alle.

Der kan være mange tvivlsspørgsmål i forbindelse med opstart af en virksomhed. Lige fra at skulle vælge den rigtige virksomhedsform, skat og moms til, hvordan livet som iværksætter mon bliver. Connect Køge inviterer derfor alle som drømmer om egen virksomhed til opstartsseminar med to oplæg. Med de to oplæg får deltagerne information om, hvordan de kommer sikkert igennem opstartsprocessen og får skabt et stærkt fundament for deres virksomhed. Seminaret finder sted den 25. februar kl. 15.00-17.30 på Galoche Allé i Køge.

– Opstartsseminaret skal være med til at klæde nye iværksættere på til livet som selvstændige. Der er både mange udfordringer og mange muligheder som iværksætter. Og det kan være svært at navigere i – for hvor skal man starte, og hvad skal man fokusere på i opstartsfasen? Med opstartsseminaret hjælper vi til, at iværksætterne får den nødvendige viden til at kunne vælge den rette retning for dem, og at de kommer godt fra start, siger erhvervskonsulent Mette Lerdorf fra Connect Køge.

Fra lille idé til en sikker forretningsidé

Connect Køge har sammensat et program med to oplægsholdere, der giver en all-round introduktion til livet som selvstændig. Samtidigt bliver der mulighed for at møde andre iværksættere og skabe netværk med de andre deltagere.

Første oplægsholder på banen bliver erhvervskonsulent Mette Lerdorf fra Connect Køge. Her får deltagerne indblik i, hvordan man som iværksætter får skabt det bedste fundament for sin nye virksomhed, hvad der skal til for at øge chancen for virksomhedens overlevelse, og hvordan man som iværksætter kommer på markedet med den bedste version af sit produkt.

Næste oplægsholder bliver Jan Drøscher fra Censea Consulting, som til daglig arbejder med bogholderi og økonomisk rådgivning for virksomheder. Med hans oplæg kommer deltagerne rundt om emner som skat, moms og bogføring, som er vigtig viden i forbindelse med opstart af en virksomhed.

Opstartsseminaret er for nye iværksættere

Seminaret er for nye iværksættere, og dem som overvejer at starte som selvstændige og er et supplement til Connect Køges 1-1 iværksættervejledninger. Med seminaret sikres iværksætteren at blive klædt godt på til livet som selvstændig. Hvis behovet melder sig, vil der efterfølgende være mulighed for at booke 1-1 vejledninger. Vejledninger finder sted hver onsdag og fredag på Galoche Allé.

Det er gratis at deltage på seminaret, men kræver en tilmelding her på hjemmesiden under arrangementer.