fbpx

Kom godt fra start med iværksætterdrømmen på opstartswebinaret

Connect Køge tilbyder løbende opstartswebinar for iværksættere og for dem, som overvejer at tage springet til livet som selvstændig. På webinaret får deltagerne gode råd og input til, hvordan man kommer godt fra start, får sat et godt koncept sammen og økonomistyringen. Næste webinar afholdes den 25. maj 2021.

Der kan være mange tvivlsspørgsmål i forbindelse med opstart af en virksomhed. Lige fra at skulle vælge den rigtige virksomhedsform, skat og moms til, hvordan livet som iværksætter mon bliver. Connect Køge inviterer derfor alle, som drømmer om egen virksomhed til opstartswebinar med to oplæg. Med de to oplæg får deltagerne information om, hvordan de kommer sikkert igennem opstartsprocessen og får skabt et stærkt fundament for deres virksomhed. Webinaret finder sted tirsdag den 25. maj kl. 15.00-17.00.

– Der er mange ting, der skal holdes styr på, når man skal starte en virksomhed op, og ofte går iværksætterne og tumler med de samme udfordringer. Med vores opstartswebinar får iværksætterne svar på, hvor de skal starte, og hvad de skal fokusere på i opstartsfasen. Kort og godt hjælper vi til med, at iværksætterne får den nødvendige viden til at kunne vælge den rette retning for dem, og at de kommer godt fra start, siger erhvervskonsulent Mette Lerdorf fra Connect Køge.

Fra idé til en sikker forretningsidé

Connect Køge har sammensat et program med to oplægsholdere, der giver en all-round introduktion til livet som selvstændig. Samtidigt bliver der mulighed for at møde andre iværksættere og skabe netværk med de andre deltagere.

Første oplægsholder på banen bliver erhvervskonsulent Mette Lerdorf fra Connect Køge. Her får deltagerne indblik i, hvordan man som iværksætter får skabt det bedste fundament for sin nye virksomhed, hvad der skal til for at øge chancen for virksomhedens overlevelse, og hvordan man som iværksætter kommer på markedet med den bedste version af sit produkt.

Næste oplægsholder bliver Jan Drøscher fra Censea Consulting, som til daglig arbejder med bogholderi og økonomisk rådgivning for virksomheder. Med hans oplæg kommer deltagerne rundt om emner som skat, moms og bogføring, som er vigtig viden i forbindelse med opstart af en virksomhed.

Opstartswebinaret er for nye iværksættere

Webinaret er for nye iværksættere, og dem som overvejer at starte som selvstændige og er et supplement til Connect Køges 1-1 iværksættervejledninger og iværksætteruddannelsen Iværksætteri i Praksis. Med webinaret får iværksætteren en introduktion til livet som selvstændig. Hvis behovet melder sig, vil der efterfølgende være mulighed for at booke 1-1 vejledninger med en erhvervskonsulent fra Connect Køge.

Det er gratis at deltage på webinaret, men kræver en tilmelding på Connect Køges hjemmeside under arrangementer.

Fakta:

Program for opstartswebinaret:

15.00 Velkomst ved Mette Lerdorf, Connect Køge

15.10 Kom godt i gang med virksomheden ved Mette Lerdorf, Connect Køge

16.00 Skat, moms og alt det praktiske ved Jan Drøscher, Censea Consulting

17.00 Tak for i dag