Inspiration til jeres firmatur

Invitér hele firmaet til hyggelige Køge og styrk teamet på VisitKøges byvandringer. Læs mere her og bliv inspireret til jeres næste firmadag.

Læs mere

Bestil jeres byvandring hos VisitKøge

Godt samarbejde og god stemning kan betyde meget for en arbejdsplads, så hvorfor ikke bruge en firmatur på godt samvær med teamet og sammen lære mere om Køge bymidte?

Gå på opdagelse

VisitKøge tilbyder – som en del af Connect Køge byvandringer for virksomheder. På byvandringerne får dit team indblik i Køges spændende historier, og mange muligheder hvis I skal have forretningsbesøg eller vide mere om lokalområdet.

I Køge er der mange fortællinger om både historien bag Køge og om udviklingsprojekterne i kommunen. På en byvandring kan I derfor lære mere om området, som kan give inspiration til jeres virksomhed.

Slut eventuelt turen af på et af byens lækre spisesteder som f.eks. Bossa Nova, Jenner´s Dockside, Bistro 17 eller Restaurant Arken.

Praktisk information

  • I bestemmer dato og tid
  • Turen varer 1,5 time
  • Fra 750 kr. pr. gruppe
  • VisitKøge booker turen for jer

Hvorfor skal I vide mere om Køge?

Køge bygger på en lang historisk udvikling og har nogle helt særlige traditioner, bygninger og mindesmærker, som er med til at gøre området til noget særligt. Samtidig ligger Køge midtby centralt, og er nemt at komme til. Det er derfor let både at komme med tog og bil til midbyen, når I skal på byvandring. En byvandring er således oplagt, hvis I vil opdage mulighederne for din virksomhed i forhold til vækst, og hvis I skal kunne fortælle om området til samarbejdspartnere eller invitere til forretningmøder.

Få sparring hos VisitKøge

Sammen med VisitKøge kan I få planlagt en byvandring, som er med til at gøre jeres næste firmatur til en sjov oplevelse for hele temaet. På VisitKøges hjemmeside kan I f.eks. læse mere om byvandringerne og se de forskellige typer I bl.a. kan vælge i mellem.

I kan også ringe til VisitKøge og få en samtale på tlf.: 69156170

Vil du høre, hvordan vi kan hjælpe dig på vej, så kontakt os