fbpx

Få en sikker opstart og skab et godt netværk med ”Iværksætteri i praksis”

I samarbejde med Zealand, Ringsted Erhverv og Stevns Erhvervsråd, tilbyder Connect Køge en ny omgang af uddannelsen – Iværksætteri i praksis. Her får deltagerne viden, der giver dem en sikker virksomhedsstart. Samtidig får de konkrete værktøjer, som kan bruges direkte til opstart og drift af virksomheden. Uddannelsen starter den 30. september.

Connect Køge, Ringsted Erhverv, Stevns Erhvervsråd og Zealand står igen klar med uddannelsen, Iværksætteri i praksis, som skal sikre iværksætterne en effektiv opstart. Iværksætteri i praksis bliver udbudt to gange årligt og afholdes på skift i henholdsvis Ringsted og Køge. Denne gang afholdes det i Ringsted med opstart onsdag d. 30. september kl. 17.00 og slutter med en frivillig eksamen d. 6. januar 2021.

Undervisning, netværk og videndeling

Gennem 11 aftener får iværksætterne viden om blandt andet selskabsformer, skatteforhold, budgettering og forretningsplaner. Deltagerne får også redskaber til markedsføring og deres visuelle identitet. Og så får de mulighed for at skabe sig et unikt netværk med andre ligesindede. Et netværk som er guld værd for den videre udvikling af deres virksomhed.

– Med Iværksætteri i praksis kommer deltagerne rundt om alle aspekter ved opstart og virksomhedsdrift samtidig med, at de får mulighed for at opbygge et stærkt netværk. Ofte går iværksætterne og tumler med de samme udfordringer, derfor er et netværk alfa omega for iværksætterne. Her kan de udveksle erfaringer, succesoplevelser og udfordringer, hvilket kan få stor effekt på deres fremtidige succes, forklarer Jes Pettersson, erhvervskonsulent hos Connect Køge.

Bag om uddannelsen

Undervisningen foregår sammen med andre potentielle iværksættere og nystartede virksomheder fra forskellige brancher. Deltagerne vil blive mødt af kompetente undervisere og en række erhvervsfolk, som har stort kendskab til virksomhedsdrift, og som brænder for at hjælpe iværksættere.

Formålet med uddannelsen er at sikre, at lokale iværksættere kommer mere effektiv fra start og for at understøtte det spirende iværksættermiljø.

Iværksætteri i praksis udbydes som en del af Akademiuddannelsen på Zealand. Uddannelsen er derfor en kompetencegivende uddannelse, som svarer til 10 ECTS-point, og der er mulighed for at afslutte forløbet med en eksamen.

Iværksætteruddannelsen er for alle iværksættere og nyere virksomhedsejere, og prisen er 2.295 kr. inkl. uddannelsesmaterialer og forplejning.

Uddannelsen starter den 30. september fra kl. 17.00-20.00 og finder sted på Vækstfabrikken i Ringsted, Garnisonen 38, 4100 Ringsted. Der er tilmeldingsfrist senest den 28. september, men vil man sikres en plads, opfordrer Connect Køge, at man tilmelder sig senest den 15. september. Tilmelding kan ske på www.connectkoege.dk under Arrangementer.