Kontakt os døgnet rundt på  Tlf: 6915 6171

Lotte Raahauge

Iværksætter Lotte Raahauge

Nomineret til Iværksætterprisen: Lotte Raahauge med Køge Events

Lotte Raahauge er kvinden bag virksomheden Køge Events, som laver kreative messer og events i Køge. Ideen til Køge Events bygger på et brændende ønske om at skabe og udvikle større kulturelle arrangementer i Køge. Et sted hvor gode og spændende oplevelser rigtig kan få lov til at udfolde sig.

"Jeg fik den tanke, at det kulturelle liv her i Køge godt kunne trænge til nogle større events, og jeg havde troen på, at det kunne byen sagtens bære. Samtidig var jeg så småt i gang med at starte egen virksomhed op, så jeg besluttede fra starten af, at mine events skulle afvikles i Køge, så køgenserne kunne gå på babymesse, julemesse og kunstmesse i Køge i stedet for København. Og det fik jeg ret i, for mine events blev en succes og er i dag velbesøgte", fortæller Lotte med et smil.

Køge er et fedt sted for iværksættere

Det er ikke uden grund, at Lotte valgte at starte sin virksomhed op i Køge. For i Køgeområdet er der fuld gang i udviklingen, som også skaber mange nye muligheder for virksomhederne.

"Jeg er selv en ægte køgenser, og jeg synes, at det er fedt at drive virksomhed i Køge, fordi byen vokser og giver nye muligheder også for små erhvervsdrivende. Jeg startede selv som novice på et iværksætterkursus her i byen, og det har givet mig en god ballast, netværk og mulighed for at dygtiggøre mig. Jeg synes, vores by byder på gode muligheder for virksomheder, og det er dejligt at arbejde ”hjemme” og være med til at udvide kulturlivet i byen", fortæller Lotte.

En engageret iværksætter

Det, som motiverer Lotte og skaber arbejdsglæde for hende, er at samarbejde med andre, netværke og hjælpe andre på vej. Det afspejler sig også i hendes engement i erhvervslivet i Køge.

"Jeg elsker at arbejde med mennesker. Og så finder jeg stor arbejdsglæde i, at jeg med messerne kan give andre små iværksættere et udstillingsvindue til deres kunst og kunsthåndværk og på den måde måske være med til at styrke dem i deres salgsmuligheder, netværk og erfaringer. Derudover er det skønt at se de muligheder og den interesse, der er i Køge for at netværke og starte netværk op. For eksempel har jeg selv grundlagt et erhvervsnetværk for iværksættere i Køge, som mange har vist interesse for", slutter Lotte.