Kontakt os døgnet rundt på  Tlf: 6915 6171

Køge Handel

Køge Handel

Nomineret til ILoveMyTeam-prisen: Køge Handel tog initiativet til ”Vi elsker Køge"

Katja Lykke Friis Jensen og Mette Laugesen arbejder begge for Køge Handel – Katja som aktivitetschef og Mette som bestyrelsesmedlem. Normalvis danner de ikke makkerpar, men under coronaen, hvor alt lukkede ned, fandt de to sammen. På kun 48 timer fik de med hjælp fra lokale udviklere sat gang i online bestillingsportalen ’Vi elsker Køge’. 

”Der var egentlig ikke så meget tøven. Ikke en masse overvejelser og beslutninger. Vi gjorde det bare, fordi vi troede på, at det var vejen frem. Og vi havde ikke i vores vildeste fantasi forventet den positivitet, projektet skabte,” fortæller Mette.

Katja forsætter, ”det er ikke fordi, vi reddede detailhandlen med ”Vi elsker Køge”, men det skabte en optimisme om, at det nok skulle gå på trods af en usikker fremtid.

Nomineringen bør tilfalde hele teamet

Vi elsker Køge blev skabt for, at byens butikker kunne forsætte med at drive forretning trods nedlukningen. Konceptet gik ud på, at folk kunne sidde hjemmefra og handle lokalt online, hvorefter Køge Handel i samarbejde med en masse frivillige ville bringe varerne ud til køgegenserne.

”Det unikke i hele konceptet var, at byen her stod sammen. Derfor mener vi heller ikke, at nomineringen kun bør tilfalde os, men derimod alle der tog del i projektet. Vi var primus motor for at koordinere indsatsen, men uden alle butikkerne, Køge Bilbys biler, alle de frivillige og byens borgere der støttede op, var det aldrig blevet en succes”, fortæller Katja.

Ærlighed er vigtigt

Det, Katja og Mette sætter mest pris på ved hele ”deres” team, er rummelighed og ærlighed med plads til at være sig selv.

”Vi samarbejder godt, fordi vi begge brænder for det, vi laver. Vi supplerede hinanden supergodt og tog action på forskellige opgaver, og sammen fik vi løftet projektet”, fortæller Mette.

”Vi er meget ærlige overfor hinanden, og arbejder bedst med hurtige beslutninger, uden for meget sniksnak og lange processer. Der bliver ikke pakket noget ind” slutter Katja.