Kontakt os døgnet rundt på  Tlf: 6915 6171

#BucketBloom

Billede af #BucketBloom ejerne med favnen fuld af blomster

Nomineret til ILoveMyTeam-prisen: #BucketBloom – husker de små sejre

Jullie Schytte og Sandie Bøje er makkerparret bag blomsterkonceptet #BucketBloom. Idéen fik de under forårets nedlukning af samfundet som følge af COVID-19. Der opstod pludseligt en enorm mængde overskudsblomster på landets grønttorve i de første kaotiske dage i marts. Dermed lød startskuddet til en leveringsservice af spande med blomster.
Da de har dannet arbejdsfællesskab omkring tidligere forretningsinitiativer, var de samtidig heller ikke i tvivl om, at som team ville det komme til at fungere perfekt.

”Vi supplerer hinanden supergodt, og har det samme drive til at få idéer og udvikle – der er ikke langt fra tanke til handling. Selvfølgelig er det ikke altid en dans på roser at starte op fra bunden. Vi har ofte haft hårde dage, hvor vi knokler solen sort. Men vi er gode til at huske at fejre de små sejre i hverdagen – især når kunderne bliver glade, fortæller Jullie Schytte med et stort smil. 

Siden har Jullie og Sandie valgt også at fokusere på bæredygtighed, og arbejder lige nu på at få lavet en form for svanemærket certificering til branchens producenter.

Dronningen gav inspiration

Samtidig med opstarten af #BucketBloom tog Jullie og Sandie i april måned dronningen på ordet. De startede en indsamling for at kunne give alle de ældre på plejehjemmene blomster på dronningens fødselsdag.

”Vi var helt enige om, at det skulle vi gøre – også til personalet. Så vi fik stablet en indsamling på benene natten mellem en lørdag og søndag,” husker Sandie Bøje.

#BucketBloom blev overrumplet af Køge borgernes engagement ved indsamlingen, og måtte derfor række ud i branchen for at få forstærkning på logistikken samt lidt flere blomster. Lærke Oxfeldt (Binderiet), Diana Kvist Drejgaard (La Rose Blomster) og Martin Thejll (Stuens Havecenter) trådte til og hjalp med at løfte opgaven – så alle ældre samt personalet på plejecentrene kunne få en hilsen.

I Køge er man god til at nytænke

Både Jullie og Sandie bor i Køge og er ikke i tvivl om, at Køge er det rette sted at drive virksomhed.

”Det er fedt at drive forretning i Køge, fordi der hele tiden er udvikling i gang. Man er god til at nytænke og til at netværke i Køge” fortæller Sandie, som selv er tilflytter sammen med familien.

Jullie supplerer: ”Jeg er født og opvokset i Køge, og elsker at bo her. Og det føles rigtigt dejligt at gøre noget godt for lokalsamfundet. Vi håber på at kunne gentage indsamlingen og give blomster til de ældre igen til næste år – og hvem ved, måske vi kan inspirere andre til at gøre det samme rundt om i landet?”