Kontakt os døgnet rundt på  Tlf: 6915 6171

Scandiloc

Billede af Scandiloc

Nomineret til eksportprisen: Scandiloc – eksporterer tekniske udfordringer med simple løsninger

Scandiloc startede op i 1987, og siden har de haft godt gang i salget af beslag, luger og låsesystemer både i Danmark og i udlandet. Deres mission er at imødekomme kundernes behov med at forsimple tekniske produkter. 

- Vi bruger vores mange års erfaring indenfor hængsler, luger og låsesystemer til at imødekomme vores kunders behov. Igennem sparring og rådgivning finder vi sammen frem til det produkt, der bedst løser opgaven. For eksempel havde vi for en del år siden et stort og længerevarende projekt med Deutsche Bahn (højhastighedstoge i Tyskland, red.), hvor vi skulle udvikle en løsning til sikring af toiletkabinerne. Det var en opgave som bød på en spændende proces, hvor vores mission i den grad kom i spil – at finde en simpel og teknisk løsning, som kunne løse opgaven, og det lykkedes, fortæller Administrerende Direktør, Peter Meilstrup med et smil.

Vores danske kunder satte skub i eksporten

Udover et godt salg i Danmark, har Scandiloc også godt gang i eksporten. En eksport som de fik startet op takket været egne kunder i Danmark.

- Måden, vi kom i gang med eksporten på, er måske lidt atypisk, for det var faktisk nogle af vores danske kunder, som fik os i gang. Det var bestående kunder i hovedsageligt vindindustrien, som oprettede udenlandske afdelinger, og på den måde trak Scandiloc med ud på de udenlandske markeder. Siden er det bare gået stødt opad med eksporten, og vi regner med at vækste 30 % inden udgangen af 2022. Så det går rigtig godt med vores eksport, fortæller Peter.

Nemt at tiltrække arbejdskraft til Køge

Fremtidens infrastruktur er under stadig udvikling i Køge, og med den nye station i Køge Nord er det muligt at nå København H på under 30 minutter, hvilket er et stort plus for virksomhederne i Køgeområdet.

- Køge ligger rigtig godt, og vi har altid haft nemt ved at tiltrække kvalificeret arbejdskraft. Og med den nye Køge Nord St. og kommende infrastruktur bliver det endnu nemmere at tiltrække nye, dygtige medarbejdere, slutter Peter.