Kontakt os døgnet rundt på  Tlf: 6915 6171

Nyheder

Connect Køge udsender jævnligt pressemeddelelser. Her bliver du holdt opdateret om sidste nyt fra Connect Køge, relevante erhvervstilbud, -ordninger og -regler.

Slider

Vækstfabrikken Køge søger nye lokaler

Kontor til vækstfabrikken Køge

Connect Køge og Erhvervshus Sjælland søger efter nye lokaler til Vækstfabrikken Køge. Lokaliteten af Vækstfabrikken er derfor nu sat i udbud med frist den 10. juni. 

Vækstfabrikken Køge har ligget i Den Hvide By siden opstarten i juni 2012 og har på nuværende tidspunkt over 13 virksomheder boende. Vækstfabrikken Køge søger nu nye lokaler, og lokaliteten af Vækstfabrikken er derfor nu sat i udbud. Fristen for udbuddet er den 10. juni.  Det forventes, at der kan sættes navn på den kommende lokalitet i slutningen af juni måned, og at lokaliteten er klar til indflytning i slutningen af august.

Det skal lokaliteterne kunne rumme

En Vækstfabrik er et særligt udviklingsmiljø for lokale iværksættere og – virksomheder. Vækstfabrikken skal skabe gode rammer for virksomheders udvikling og ambitioner. Vækstfabrikkerne tilbyder et skræddersyet udviklingsforløb bestående af 1-1 sparring, kompetenceudvikling og faglige netværk koblet med en plads i et spændende kontormiljø. Connect Køge har den daglige kontakt og sparring med områdets iværksættere og sikrer et dynamisk miljø blandt vækstfabrikanterne.

Lokaliteten til Vækstfabrikken skal blandt andet kunne rumme:

  • Der prioriteres en central beliggenhed i Køge by. Tæt på offentlig transport.
  • Ca 20-25 indflytningsklare kontorpladser.
  • Mødelokaler
  • Køkkenfaciliteter, gerne med spisepladser

Læs det fulde udbudsmateriale inklusiv krav til Vækstfabrikken på Erhvervshus Sjællands hjemmeside under udbud