Tlf: 6915 6171

Nyheder

Connect Køge udsender jævnligt pressemeddelelser. Her bliver du holdt opdateret om sidste nyt fra Connect Køge, relevante erhvervstilbud, -ordninger og -regler.

Slider

Ny turistbrochure klar til at guide turister rundt i Køge

Køge oser af hygge. Sådan indleder VisitKøge deres nye turistbrochure om Køge, som netop er kommet på gaden. Turistbrochuren udkommer årligt og rummer en lang række bud på, hvor borgere og turister kan få spændende oplevelser i Køgeområdet.
 

Brochuren er på 74 sider og inspirerer til mange hyggelige oplevelser. Med rutekort og flotte billeder af natur og kultur får turister og borgere en brochure, hvor man nemt får overblikket over Køgeområdets mange herligheder og spændende turistattraktioner.

- Vi er stolte af, at vi nu kan præsentere en brochure, hvor vores turister og borgere kan finde inspiration og nemt kan skabe sig et overblik over deres besøg i Køge og omegn. Med brochuren får de informationer om alt fra shopping, specialbutikker, strande, attraktioner, byliv, kultur, spisesteder og naturligvis overnatningssteder. Dertil fungerer den også som et rigtig godt værktøj for turistvirksomhederne her i byen, så de kan hjælpe deres gæster på vej i deres oplevelse af området, fortæller Ulla Dahrup fra VisitKøge og forsætter:

- Udover at vi nu står med en flot brochure, så har det også været en spændende proces at producere den. Vi har ændret billeder og tekst, så alle Køges herligheder virkelig kommer til sin ret, og der er kommet et helt nyt golftema. For der findes nemlig mange skønne golf- og minigolfbaner her i området. Og så har vi fået en lang række interessante virksomheder til at annoncerer, og det betyder, at vi kan give turisterne et godt indblik i alle de lækkerier og spændende oplevelser, Køge har at byde på. Sidst, men ikke mindst er det takket være annoncørerne, at brochuren i dag ser dagens lys, fortæller Ulla Dahrup.

Brochuren er produceret i samarbejde med det lokale reklamebureau Lynge Olsen A/S og trykt hos Stibo Complete, mens René Dreier fra Legende Billeder har taget en del af billederne. Brochuren udkommer i 35.000 eksemplarer og er oversat til tysk og engelsk af oversætter Edel Boysen Hansen for at tiltrække endnu flere udenlandske turister.

Turistbrochuren ligger til fri afhentning på alle danske turistbureauer – herunder også VisitKøge – og en række hoteller, vandrerhjem og campingpladser på Sjælland. Derudover får alle medvirkende annoncører tilbud om at have eksemplarer liggende til uddeling. Ønsker man en online version af brochuren, kan man besøge VisitKøges hjemmeside på www.visitkoege.dk, hvor der også findes yderligere information om Køges mange oplevelser.

 

FAKTA


Om VisitKøge

VisitKøge er en del af erhvervsfonden Connect Køge, som blev etableret i januar 2018. Connect Køge arbejder fokuseret på at styrke erhvervsudviklingen og turismen i Køgeområdet og vise nye aktører fra ind- og udland de mange muligheder, der findes i Køge kommune. Hos VisitKøge er der fokus på turisten og her lægges der vægt på den personlige betjening og hjælp, så turister og andre besøgende kan få den bedst mulige oplevelse under deres ophold.


Om turistbrochuren

Køges turistbrochurer er på 74 sider og leveres i 35.000 eksemplarer i 3 sprogversioner – dansk, tysk og engelsk.
Reklamebureauet som har stået for opsætning og layout: Lynge Olsen A/S
Oversætter: Edel Boysen Hansen
Fotograf (for de fleste billeder): René Dreier fra Legende Billeder
Trykkeri: Stibo Complete
Sjove trykke fakta:
Der er brugt:
7,5 ton papir
84 stk. trykplader
150 kg trykfarve
20 timer på at trykke brochuren
30 timer på at folde brochuren
7 timer at lime brochuren sammen
550 kasser til at pakke brohuren


Kontaktoplysninger:

Ulla Dahrup, VisitKøge, Vestergade 1, 4600 Køge, e-mail:Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., tlf.: 69 15 61 70